(2011-10-03 ساعت 14:23)SH1A2R3 نوشته:(2011-10-03 ساعت 13:08)SallyD نوشته:من منظورم اینه که افیسر نگه شما که مدرک دستتون نبود واسه چی نوشتین دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/این موضوع مثل خوره افتاده به جوونم.(2011-10-03 ساعت 00:33)SH1A2R3 نوشته: دوستان من در مورد پر کردن فرمها دچار وسواس عجیبی شدم.من اخرین مدرکمو موقع مصاحبه نمیتونم بگیرم چون در حال گذراندن طرحم.ولی تو فرمها نوشتم .البته میتونم از دانشگاه تاییدیه بگیرم.ئلی میترسم برام مشکل ساز باشه .اساتید چه پیشنهادی دارن/.؟بیخیال بشم یا به کی سی سی میل بزنم و توضیح بدم.؟
دوست عزیز منم تقریبا مشکل شما رو دارم با این تفاوت که موقع مصاحبه نه تنها مدرکم رو نخواهم داشت بلکه تاییدیه هم بهم نمی دن. من همون دیپلممو که تازه هم از دبیرستان گرفتمو می برم. اگه شما به جواب رسیدی منم بی خبر نذارین لطفا. گرچه من هر چی پست گذاشتم و پرسیدم ظاهرا کسی چیزی در این مورد نمی دونست.
سال بالاها به دادم برسین.
ای بابا این اصلا به سال بالا ها کاری نداره شما تاریخ اتمام تحصیل رو نوشتی نه ؟ پس کار درستی کردی .مدرکت هم تا زمان اتمام طرحت دست وزارت بهداشته مال منم بود.پس شما با پیش دانشگاهی میری به اضافه ترجمه طرح.همین سوالم کردن راستشو میگی نهایتا می خوان استعلام کنن که عمرا . اما با یه سرچ ساده می شه اینو فهمید و از قبل می دونن.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویه
و خواست
دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov