2011-10-03 ساعت 21:08
(2011-10-03 ساعت 18:53)naeiji1974 نوشته: دوستان سعی کنید از تجربه دیگران استفاده کنید و نکات مثبتش رو بگیرید حتی اگر باهاش موافق نباشید. من سال پیش در چنین روزهایی کل مهاجرسرا رو خونده بودم و تا اخرین لحظات سپتامبر و بعدش کلیرن دوستان رو پیگیری میکردم و فکر میکردم دوستان مشکلی دارند که کلیرشون نیومده و بهیچ عنوان بازم تاکید میکنم بهیچ عنوان فکر نمیکردم خودم تا آخرین لحظات درگیر کلیرنس بشم . میگید چرا؟ چون هم فامیلیم خاص بود و اگر توی اینترنت search میکردم آیتم های محدودی رو پیدا میکرد و هم سربازیم رو خریده بودم و تنها مورد کار در شرکت خودروسازی بود . من مصاحبه ام رو از فروردین به خرداد تغییر دادم و روز مصاحبه هم خوب بود و فکر میکردم حداکثر یکماهه کلیر میشم ولی آخرای سپتامبر با کلی استرس که واقعا زندگیم رو تحت تاثیر قرار داده بود کلیر شدم . سه سفارش :
1-حتما و حتما سفرنامه های سال های قبل رو بخونید علی الخصوص قسمت سئوال و جواب با آفیسر و برای سئوالات احتمالی خودتون رو آماده کنید .
2- از دادن اطلاعات اضافی خود داری کنید وهر چه کارتون رو کم اهمیت تر ( بر عکس ما ایرانی ها که میخواهیم کارمون رو مهم جلوه بدیم ) جلوه بدید.
3- روز مصاحبه خودتون رو مشتاق هر چه زودتر رفتن به آمریکا نشون بدید . یعنی اگر از شما پرسیدند که میخواهید برید جواب بدید بمحض اینکه ویزا رو گرفتیم. موفق باشید
من این حرفو از یه دوست دیگه هم شنیدم که خیلی با تجربه بود........
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویه
و خواست
دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov