2011-10-04 ساعت 12:45
(2011-10-04 ساعت 11:44)bita-p نوشته: دوستان عزيز من تجربه خودمون رو براتون ميگم اميدوارم كمكتون كنه.من و همسرم هر دو شغل دولتي داشتيم.همسرم در س پا ه خدمت كرده بود.و برنده اصلي بود و اسمش هم كاملا عربي هست. مصاحبه ما 10 جولاي بود و هر دو برگه آبي گرفتيم و 58 روز بعد كلير شديم در حاليكه واقعا اميدي نداشتيم. من خيلي فكر كردم و دلايلي كه به نظرم باعث شد كلير ما زود بياد اينها بود1-موقع پر كردن فرمها يه توضيح 5-6 خطي در مورد كار همسرم نوشتيم و سعي كرديم كارش رو خيلي ساده جلوه بديم مثلا فرض كنيد اگر همسرم مدير بانك بود ما نوشتيم كارمند بانك وپاسخگوي ارباب رجوع.2-موقع محاسبه به آفيسر تاكيد كرديم كه ما براي ثبت نام بچه مون بايد حداكثر اواسط سپتامبر امريكا باشيم.3-وقتي ديديم كلير نشديم ايميل زديم و توضيح داديم كه ما همه زندگيمون رو فروختيم.بليط رزرو كرديم و براي اينكه پسرمون از درس عقب نيفته بايد هر چه سريعتر ايران رو به مقصد امريكا ترك كنيم.بعد از 5 روز از ارسال ايميل كلير شديم.و نكته مهم اينكه هنوز به هيچ كس نگفتيم ويزا گرفته ايم!
fخیلی ممنون که اطلاعاتتون رو در اختیار ما گذاشتید اما به شخصه معتقدم دروغ گفتن در این موارد تصلا کار درستی نیست و 1% اگر احتمال بدیم که متوجه بشن چی؟؟؟ ضمناً فکر می کنید واقعاً به خاطر ایمیلی که زدید بهتون کلیر دادن؟؟؟ اینجوری باشه که الان همه باید کایر بشن 2 روزه! احتمالا شما کارتون تموم شده بود و مصادف شده بود با ایمیل زدن شما وگرنه شما مطمئنن تنها کسی نبودید که بچه مدرسه ای داشتید...به هر حال این ها تنها نظر شخصیه منه و تجربه ی بچه های سال های قبل باز هم ممنون ازتون
شماره کیس: 39000
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:March,2012-اسفند
تاریخ مصاحبه:May2012-اردیبهشت
تاریخ دریافت ویزا:یک ضرب
تاریخ اولین ورود به امریکا: 11 آگوست 2012