کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
یک سوال :

من مدرک کاردانیم رو گرفته ام و همین امسال (90) کارشناسی قبول شدم و رفته ام برای ثبت نام و عملا درسم شروع شده. در یک تاپیک دیگه این سوال رو پرسیده بودم مبنی بر اینکه حالا من باید شرایطم رو بزنم " دارای مدرک دانشگاهی " یا " Some University Course " که یکی از دوستان گفته بود بزنم دومی یعنی some ...
حال سوالم این است که فرض کنیم انشاالله گوش شیطان کر، من امسال برنده بشم و از آنجایی که طبق توصیه دوستمون زدم Some University Course ، پس باید از دانشگاه گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم. دانشگاه هم میگه برای کجا می خوای؟ من باید بگم برای سفارت شیطان بزرگ ! و اگر دانشگاه بگوید که گواهی نمیدهیم چه کاری باید بکنم ؟!!

از آن طرف اگر بزنم " دارای مدرک دانشگاهی " و اصلا نگویم که دانشجوی کارشناسی ام، فرض کنید خواستم بعد از چند ماه رفتن به کشور کفر، ویزای سفید بگیرم که 2 سال برگردم ایران و درسم رو تموم کنم ، بعد امریکا بگوید چرا پس اون اول ننوشتی دانشچویی و عملا دروغ گقتی !

به نظر اساتید کدوم یکی رو بزنم که دردسرش در این مملکت بهشت برین و در خاک امریکای جهانخوار، کمتر باشه ؟

مرسی
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام - توسط GreenRoad - 2011-10-04 ساعت 15:02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان