کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ثبت نام خانوادگی و پرسشهای مرتبط
(2011-10-08 ساعت 17:06)parisrose22 نوشته:  سلام ببخشید من تاپیک مخصوص این موضوع را ندیدم هرجا هم گشتم چیزی در این خصوص پیدا نکردم میخواستم بدونم در صورت برنده شدن .... ایا داشتن سابقه کاررسمی یک امتیاز مثبت محسوب میشه یا منفی؟؟؟ من و شوهرم هردو شغل رسمی داریم با سابقه کار حدود 17 سال که البته من در شرف بازنشستگی هستم ...
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
منظور اینه که برای ویزا گرفتن مشکلی پیش نمیاد توی سفارت ... به افرادی که شغل ثابت دارن توی ایران هم ویزا تعلق میگیره ...

دوست عزيز ! اگر مدرك تحصيلي ديپلم 12 ساله را نداريد مي توانيد روي سابقه كار به شرطي كه بيمه مرتبط رد شده باشه حساب كنيد.

اگر حداقل ديپلم داريد هم سابقه كار هيچ نقشي در پرونده شما ندارد. فقط بد نيست بدانيد سوابق كاري اداري ايران ( رسمي و غير رسمي اش فرق نمي كنه ) به هيچ وجه براي پيدا كردن كار در امريكا بدرد نمي خوره . البته شايد سرمايه زيادي داشته باشين كه نياز به كار نداشته باشه ولي اگر در امريكا بخواهين كار كنيد بايد تجربيات و خاطرات كارهاي دولتي و رسمي ايران رو فراموش كنيد. البته منظورم كارمندان ساده ادارات دولتي و بانكها و وزارتخونه هاست وگرنه ممكن است شما تخصص خاصي داشته باشيد و تجربه خوبي هم در كار داشته باشيد.

لطفا اين مسايل رو هم مد نظر داشته باشيد .
تشکر کنندگان: bibi_California

پیام‌های این موضوع
RE: ثبت نام خانوادگی و پرسشهای مرتبط - توسط saied-k - 2011-10-08 ساعت 17:17

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان