کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
(2011-10-14 ساعت 10:39)farzad-it نوشته:  
(2011-10-13 ساعت 23:59)M0HSeN_US نوشته:  سلام
من یه سوال دارم که شاید اینجا جاش نباشه ولی جای بهتری پیدا نکردم.
من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته هستم و تا تاریخ 31 شهریور91 فارغ التحصیل میشم.سربازی نرفتم و احتمالا حدود 10 ماه خدمت دارم.
حالا میخواستم ببینم اگه من امسال لاتاری ثبت نام کنم و قبول بشم و تا قبل از فارغ التحصیلی با گذاشتن وثیقه 15 میلیونی از کشور خارج بشم (برای مصاحبه) و ویزا بگیرم میتونم ورودمو به آمریکا (برای انجام خدمت)به تاخیر بندازم؟مثلا اواخر 2013 یا اوایل 2014؟ در این صورت ویزای احتمالی باطل نمیشه؟
یا اینکه مصاحبه رو برای این مدت طولانی به تاخیر بندازم؟
ممنون
ميتوني زمان مصاحبتا عوض کني ولي طبق گفته ي بچه هاي با تجربه زياد توصيه نميشه.
وقتي ويزاي شما صادر شد 6 ماه حداکثر فرصت داري وارد آمريکا بشي والا ويزات باطل ميشه.
ببين دوست عزيز ارديبهشت جوابا مياد ،2ماه بعد شروع ميشه کيس ها کارنت بشه. اگر شماره کيست حدوده 20000 باشه 6تا7 ماه بعد ميري مصاحبه ،اگر FBI check نخوري و مستقيم ويزا بگيري 6 ماه فرصت داري که بري ديگه حالا خودت حساب کن وضعيتت چه جوري ميشه.
ممنون از جوابت فرزاد جان
یه سوال دیگه
من اگه بتونم فارغ التحصیلیمو یه ترم عقب بندازم(یعنی بهمن 91) و ایشالا برم برای مصاحبه و یه ضرب ویزا بگیرم(چون سربازی نرفتم و شغل دولتی هم تا حالا نداشتم) و در زمان دانشجویی وارد امریکا بشم،چقدر طول میکشه تا بتونم SSN و...بگیرم و همون موقع برای پاس سفید اقدام کنم؟
و اصلا این کار امکان پذیره یا نه؟(با توجه به محدودیت زمان سفر خارجی برای مشمولین و همچنین قوانین امریکا)
[البته من هنوز ثبت نام نکردم و میخوام مطمئن بشم و اگر امکان پذیر نیست به نفع بقیه ی دوستان انصراف بدم و ثبت نام نکنم.]Big Grin
به امید فردا...
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام - توسط M0HSeN_US - 2011-10-14 ساعت 22:41

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان