کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

نظرسنجی: میزان تحصیلات شما که در لاتاری گرین کارت برنده شدید چقدر است؟
دیپلم پیش دانشگاهی
21.26%
71 21.26%
فوق دیپلم
11.08%
37 11.08%
لیسانس
35.03%
117 35.03%
فوق لیسانس
22.16%
74 22.16%
دکترا و بالاتر
10.48%
35 10.48%
مجموع 334 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آیا میزان تحصیلات در برنده شدن در لاتاری گرین کارت تاثیر دارد؟
سلام به همه دوستان
من در تاپیک دیگه ای راجع به آمار حرف زدم. خیلی جالبه برام ما چطور آمار میگیریم! اگه اشتباه می کنم شما بفرمایید لطفا....
من بعید می دونم که تحصیلات تاثیر نداشته باشه ولی اگه اینجا ما اومدیم و می خواهیم آمار بگیریم برای من که خیلی کارم ربط داره به این موضوع یه کم عجیبه.
آخه شما چطور جامعه آماری رو در نظر گرفتید؟ ما باید دقیقا بدونیم که چه تعداد از ایران شرکت می کنند، چند نفر برنده می شن و چه تعدادی ویزا می گیرند.
حالا اون افراد اولیه چه تحصیلاتی داشتند، انتخاب شده ها چی و قبول شده ها با چه تحصیلاتی هستند. در مورد مصاحبه قطعا می شه گفت که یه تعداد زیادی از دانشگاه نرفته ها ریزش می کنند.
ولی چند تا نکته حائز اهمیته:
1- بیشتر کسانی که از اینترنت استفاده می کنند و تو اینجا عضوند تحصیلات دانشگاهی دارند یا حرفه بلدند.
2- اکثریت سن بین 18 تا 40 هستند.
3- شما جامعه آماری ایران رو انتخاب کردید که خوب 2 تا شرط بالا رو اگه داشته باشند پس باید قبول کنیم که در ایران نسبت زیادی از جوانها الان تحصیلات دانشگاهی دارند و اگه شما با کشور ترکیه مقایسه کنید این موضوع خیلی بدیهیه.
من خوشحال می شم اگه کسی من رو راهنمایی کنه اگه دارم اشتباه می کنم ولی بعیده ها
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Serendipity ، اردوان ، msar

پیام‌های این موضوع
RE: آیا میزان تحصیلات در برنده شدن در لاتاری گرین کارت تاثیر دارد؟ - توسط humsun - 2011-10-16 ساعت 10:38
میزان تحصیلات - توسط marigol61 - 2013-09-19 ساعت 18:15

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان