کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2011-10-20 ساعت 16:23)FREE BIRD نوشته:  سلام دوستان،
ما امروز مصاحبه داشتيم و شكر خدا با كليرنس اومديم بيرون .مصاحبه خيلي راحت بود فقط تو اين چند روز كه اينجا بوديم يعني از يكشنبه تا حالا با دو بچه ٥ و ١٤ ساله بارون و سرما حسابي حالمونو جا اورد وشايد در فصل سرما براي خانواده ها دبي انتخاب مناسبتري بأشد . ظمنا ما هتل Ankara gold hotel هستيم و هتل بسيار تميز و خوبيه و اطاق سه تختهً رو شبي ١٦٠ لير گرفتيمً مديكال با وجود بچه ها دو روزه جواب گرفتيم البته نفري دو واكسن خورديم نوبت دوم mar و انلوانزا جمعا حدود ٨٠٠ دلار پياده شديم زما اسپانسر داشتيم و ترجمه گردشً حساب ىك ماههً با موجودي ٨٠ تؤمان كه ترجمه شده بود آراءه داديم كار من و خانممً دولتيهً و هيچ سؤالي از سربازي هم نشد و مصاحبه فقط يك قسم دسته جمعي بود(وقتي پسر ٥ سالم دستشوً بلند كرد خانم افيسرً حسابي خنديد) بعد هم إمضاء فرمها و دو تا سوال در مورد كار من و همسرمً وتمام و گرفتن برگه ابي و خروج از سفارت.
ترجمه مدارك ما فقط مهر مترجم داشت و فقط مدرك ليسانس رو دادم و قبل از مصاحبه إيميل زده بودند كه كپي گرين كأرد اسپانسر و ليست خواهرها و برادرهاي نفر اصلي را بياوريد ولي اصلا نگرفتند
ما از مديران و دوستان خوب مهاجرسرا كمال تشكر را داريمً بلطف خدا و استفاده از تجربيات و راهنماءيهاي دوستان تا اين مرحله اومديم انشاللهً مراحل بعدي هم در كنار دوستان بخوبي بگذرد به أميد خبرهاي خوب از كليه دوستان 

کی بخونیم سفرنامتونو ایشالا
(2011-10-17 ساعت 14:34)majid89 نوشته:  
(2011-10-16 ساعت 22:47)dr4mir نوشته:  
(2011-10-16 ساعت 17:59)majid89 نوشته:  
(2011-10-16 ساعت 17:08)dr4mir نوشته:  سلام

دوستان بليط رفت و برگشت تركيش قيمت برای نوامبر 355.000 تومان (تا چند روز پيش 333.000 تومان بود) و هتل ددمان دابل شبی 98 دلار.پيشنهاد می كنم حداقل بليط رو زودتر بگيرد چون قيمت ها تغيير خواهد كرد.

موفق باشيد

دوستان
من محض کنجکاوی هتل ددمان رو تو سایت .............پیدا کردم و متوجه شدم که قیمتش برای این روزها خیلی پایینتر از این حرفهاست... حدود 40-30 هزار تومن برای هر شب نه 100 دلار.

پیشنهاد می کنم کسایی که قراره بزودی برن به این سایت یه سری بزنن و نتیجه ش رو اینجا اعلام کنن.

استاد گرامی شما چطور قيمت اتاق دابل رو محاسبه كرديد؟ خود هتل 45درصد تخفيف ويژه برای اقامت حداكثر 7 شب رو داره كه معمولی ترين اتاقش 116 يورو هست.

اين 30-40 هزار تومن رو كه فرموديد قيمت يك شب هتل 3 ستاره مثل اوزليهان و بيوك ارشان هم نيست.جدا نحوه محاسبه شما برام خيلی جالبه !
حق با شماست.
الان من چک کردم قیمتها بالا رفته بود ولی دیروز که چک کرده بودم برای 3 شب می شد حدود 120-100. خیلی عجیبه.... احتمالا قیمتها بروز نبوده.

جزیره بهشت هتل ددمان رو گفت شبی 65 ، بعد که فاکتورو نوشت 480 حساب کرد، گفتم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتند: 65 واسه هر نفر، ترانسفر هم نفری 45 هزار تومان. واسه 3 شب
بلیط هم از ترکیش گرفتم. نفری 314
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: tamanna ، outlaw ، arman_m ، امیر مهاجر

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط sima s - 2011-10-20 ساعت 19:42
سفرنامه - توسط ashkboosaval - 2012-05-15 ساعت 03:07
RE: سفرنامه - توسط ماندانا - 2012-05-15 ساعت 07:20

کاربران در حال بازدید این موضوع: