2011-10-23 ساعت 21:39
(2011-10-23 ساعت 21:17)cmbt نوشته:(2011-10-23 ساعت 20:52)sima s نوشته:حتما.راستش دارالترجمه من را مطمئن نکرد که مشکلی نیست حتا درحالیکه من میخوام هم مهر دادگستری بخوره و هم امور خارجه.من مدارکم را دادم برای ترجمه و فقط فعلا کارت ملی خودم را ندادم.همسر من برنده اصلی است و کارت اون اعتبار داره چون المثنی است .من به پیشنهاد یکی از دوستان ۲۰۱۱ در یکی از پستها از طریق سایت ثبت احوال اقدام کردم که قرار است با پست بیاد ولی هنوز که نیامده.(من از طریق تغییر کد پستی اقدام کردم چون سایت آپشن تمام شدن اعتبار نداشت).(2011-10-23 ساعت 17:09)cmbt نوشته: دوستان عزیزی که تا کنون تشریف بردند مصاحبه تا جائی که من یادم است آقایان،ali narooie,talent ,free birdمیشه بفرمایید که آیا کارت ملی شما تاریخ اعتبارش گذشته بود و مشکلی پیدا نکردید؟منم بدجوری به این کارت ملی گیر دادم ها
cmbt عزیز من هم این مشکل رو دارم ولی دیدم به دردسرش نمیارزه که بخوام تعویضش کنم.دارالترجمه هم گفت این یه مسئله همگانیه..و بالاخره راضی شدم همونو بدم ترجمه شما اگه جوابی گرفتی خوشحال میشم منو در جریان بذاری.
منم میخواستم کارت ملیم رو عوض کنم. یعنی اگر به بهانه تغییر کدپستی اقدام کنیم کارت ملی جدید اعتبار دار بهمون میدن ؟
من فکر میکردم فقط آدرس رو عوض میکنند و کارت همون کارته . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه: 30 اپریل
کلیر : 4 جون
دریافت ویزا: 14 جون
ورود به امریکا: 15 سپتمابر2012-آتلانتا
تاریخ سیتیزنی: 9 اپریل 2018
سفارت: آنكارا
مصاحبه: 30 اپریل
کلیر : 4 جون
دریافت ویزا: 14 جون
ورود به امریکا: 15 سپتمابر2012-آتلانتا