(2011-11-09 ساعت 06:28)ramin_ad نوشته:(2011-11-08 ساعت 10:49)farnaz82 نوشته:(2011-11-08 ساعت 10:07)3rip نوشته: سلام
خوشحالم که همه بچه های 2011 دارن کم کم وارد امریکا میشن، تاپیک های شماها به ما 2012ییها خیلی کمک کرد، ازتون ممنونیم
بچه ها یه سوال داشتم، میخواستم بدونم چند نفرتون قصد اقدام برای پاس سفید رو دارید ؟
من فکر میکنم اگر پس از ورود به امریکا برگردم ایران میتونم خودمو از لحاظ مالی و قوی تر کردن تخصصم خودمو بیشتر تامین کنم . حالا به نظرتون این کار درسته ؟ یا موندن در امریکا رو توصیه می کنید ؟
ما که مجبوریم برگردیم دوست عزیز و سال دیگه برای پاس سفید اقدام کنیم چون دانشجو هستیم اماتا اینجایی که ما هم از تجرب دیگران خوندیم و استفاده کردیم فکر نمیکنم هیچ مشکلی باشه خیالت راحت باشه
میشه ی ذره راهنمایی کنین ک چطور شد برای تموم کردن تحصیل میخواین برگردین ایران؟
من هم مجبور شدم درسمو نصف رها کنم،۲ سال خوندم.هم دانشگاهم خوبه هم رشتم
بهم چن نفر گفتن ک ارزش نداره و برای کارو زندگی باید مدرک همینجرو داشت؟!!!واقعا توی این مساله ب کمک احتیاج دارم،دوستان هرکسی هر تجربهای داره واقعا خوشحال میشم بشنوم
دوست عزیز به نظر من همون طور که دوست عزیزمون nahid.t گفتند شما به همین طریقی که گفتند ادامه بده ما هم داریم درس میخونیم و به نظر من جایی که شما ۲ سالش را خوندی وزحمتت را کشیدی واقعا حیف است ولش کنی هیچکس از شما نمیپرسه کجا درس خوندی همه می پرسند مدرکت چیه و به همین دلیل هم من معتقدم هر جا راحت تر هستی و میتونی زودتر مدرک بگیری ادامه بده اونها هم خودشون برای دانشجو ها و تخصص بالاتر ارزش بیشتری قایل هستند
(2011-11-09 ساعت 08:48)nahid.t نوشته: دوستان سلام تاريخ انقضائ ويزاي ما 2مارچ هست به نظر شما اگه ما بليط را براي يك هفته قبلش بگيريم مشكلي پيش نمياد به خاطر درس بچه ها ميخواهيم اسفند بريم چون بايد برگرديم اون موقع كمترين اسيب از نظر درسي به بچه ها ميخوره
نه مشکلی پیش نمیاد دوست عزیز فقط با یک ایرلاین مطمئن بلیت بگیرید که خدای نکرد کنسل نشه

برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب
دریافت ویزا:یک ضرب