کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
سلام
یک مشکلی که یک هفته بعد از ورود آمریکا پیش آمد آسیب دیدگی زانوبود که تا یک ماه منو خانه نشین کرده بود و چون اطلاعاتی در زمینه دکتر نداشتم با یکسری از راهنمایی ها به emergency room مراجعه نمودم البته یک بیمارستان دولتی و بابت معاینه توسط پزشک عمومی و یک عکس x-ray بعد از دو هفته یک بیل 1024 دلاری دریافت کردم درصورتی که متوجه شدم اگر به یک دکتر متخصص مراجعه می کردم کل هزینه بیشتر از 350 دلار نمی شد و حالا من موندم با یک بیل 1024 دلاری... دوستان اگر مشکلی پیش آمد سعی کنید تا جایی که ممکنه به er مراجعه نکنید و مطب هم حتما قیمت ویزیت را حتما بپرسید و بگید که بیمه ندارید و اگر مجبور شدید به er مراجعه کنید حتما به بیمارستان دولتی بروید خصوصی ها بیلی چند برابر دولتی شما را شارژ می کنند. این را گفتم که دوستان دیگر مثل من دچار این اشتباه نشوند
شاد وپیروز باشید
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط mahmood_eng - 2011-12-05 ساعت 10:58

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان