(2011-12-11 ساعت 19:35)ali72 نوشته:(2011-12-11 ساعت 10:20)shs نوشته:(2011-12-11 ساعت 03:44)ali72 نوشته:(2011-12-02 ساعت 11:01)emrah66 نوشته: سلام من رفتم واسه گواهی مانده از بانک صادرات حساب سپهر(همین عابر بانک خودمون!) پرسیدم گفتن معادل دلار رو نمینویسن و همون ریاله. 1-آیا حتما مانده به دلار باید قید شه واسه سفارت؟؟2-فقط مهر بانک کافیه؟3-اگر گواهیو ببریم امور بین الملل بانک معادل دلار رو مینویسن؟؟ نمونه گواهیو بهم نشون داد که یه برگه ساده بود با مبلغ و تاریخ 4-مشخصات گواهی چی باید باشه؟
ممنون
عزیزاگر معادل دلاری قید نشه نگیر دوزار نمی ارزه اگر هم قیدنکردند پارش کن بروپولتو بریزبانک خصوصی که مثل ریگ توی خیابون ریخته از اونجا بگیر.وقتتو با این دولتیها هدر نده.
توی برگه برات به انگلیسی میزنه تاریخ افتتاح/مبلغ ریالی ومعادل دلاری ازاین طور چیزهاو...
آقا اين حرفا چيه.همون ريال كه بنويسه كافيه.كارمنداي سفارت كه خنگ نيستن.خودشون تبديل ميكنن.ما كه اين كارو كرديم و مشكلي نبود.از ديگران هم نشنيدم كه حتما بايد به دلار باشه.حالا خود داني.
مثلا معادل دلاری قید بشه اشکالی داره؟ چون مال شما زده نشده مثلا خیلی خوبه؟ وچرا نباید زده بشه میشه توضیح بدید مگر برای سفارت نمی خواهید مگر تمکن مالی به انگلیسی نیست پس چرا باید قید نشه حتما آنها باید برایمان محاسبه کنند؟
درضمن لطف کنید امضاء خودتان را تکمیل کنید
داش علی shs منظورشون فقط کمک کردنه ما مخلص دوتاییتونیم.لوتی ما نوکریم و تو گنده لاتی

2012AS00020XXX
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها:3 sep از طریق e mail
رسید فرمها: 3 sep تایید مدارک:27 sep
کارنت شدن: 9 oct
دریافت نامه دوم:19 DEC
مصاحبه: FEB
دریافت ویزا:یکضرب
هزینه ها:در سفرنامه اعلام کردم
بچه های مهاجرسرا خیلی مخلصیم
اطلاع از قبولی: 2011 , 16 Jul