2011-12-20 ساعت 00:11
(2011-12-16 ساعت 14:05)afshin4749 نوشته:(2011-12-16 ساعت 13:58)M_star1316 نوشته: سلام به همه دوستان:دوست عزيزم سلام ، هي واي من ............ اين چه حرفيه كه ميزني كار شما روال اداري داره كه انجام ميشه . شما فقط و فقط مصاحبتون عقب افتاده ولي مردود نشدين شما تا 30 سپتامبر سال 2012 وقت داري و خيلي خيلي سريع برو كاراي ترجمه و واكسنتو انجام بده . تعجب ميكنم كه چقدر بي خيال هستي برو !!! زود برو انجام بده خيلي سريع !! معطل نكن كه از دستت ميپره . فقط سريع باش . به زودي نامه دوم به همون جايي كه قبوليت رو كنترل كردي ارسال ميشه و اون نامه قبولي برداشته ميشه . زود باش ديگه وقتي نيست ها !!!!! . درضمن شروع كن مطالب سايت مهاجرسرا رو هم بخون . اول از مدارك شروع كن ، شما بايد 15 روز قبل از زمان مصاحبه مداركتو به آنكارا ارسال كني . بازم ميگم كه خيلي خيلي بايد مراقب باشي چون اگه نامه دوم بياد ديگه وقتي نداري و ................ واي از دستت پريده !!!! موفق باشيد و با همه ما مشورت كنيد !!!! اين سايت به همراه اعضاي اون آماده كمك رساني به شما هستن .
من به دلیل گرفتاری و سهل انگاری که داشتم خیلی خیلی دیر فهمیدم که قبول شدم.مدارکم رو اول نوامبر فرستادم و هفتم نوامبر به دستشون رسید. با توجه به زمان کارنت شدنم که ماه دسامبر بوده چند بار براشون ایمیل کردم و روند کارم رو پرسیدم اونهاهم گفتند که مدارک رسیده و مورد قبوله و باید منتظر نامه دومشون باشم.ولی متاسفانه هنوز خبری نیست !!!!؟؟؟
درحالیکه توی سایت سفارت آنکارا شماره های خیلی بالاتر از من وقت مصاحبه گرفتن!( تا چهارم ژانویه)
خودم و خانوادم خیلی ناامیدشدیم، جوری که دنبال تهیه مدارک دیگه از قبیل واکسن و ترجمه و ......نیستم.
به نظر دوستان دیگه امیدی نیست؟
لطفا راهنمائیم کنین.
افشین جان خیلی ممنونم از راهنمائی.
بالاخره نامه دوم منهم اومد و وقت مصاحبم برای تقریبا یک ماه و نیم دیگه مشخص شده .

این فرصت یک ماه و نیم برای واکسن زدن کم نیست؟!!!!
من توی یکی از شهرهای خراسان زندگی میکنم .
هلال احمر اینجا فقط مننژیت رو داره نمیدونم مشهد برم یا تهران ؟
ممکنه راهنمائیم کنین؟
ورود به آمریکا : JULY 4TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH
دریافت گرین کارت : JULY 26TH