2011-12-26 ساعت 17:25
(2011-12-25 ساعت 13:03)rasarasa نوشته:سلام. مثل همیشه راهگشا بود سارا خانم. فقط یه سوال: در این پروسه ای که اشاره کردید ( خرید ماشین ، اجاره مسکن و ... ) چقدر به کمک دیگران نیاز پیدا کردید؟( به جهت عدم آشنایی با قراردادهای مختلف و ....)(2011-12-25 ساعت 11:11)كاميلا نوشته:دوست عزیز نگران نباشید زندگی در آمریکا طبق تجربه بنده به مراتب راحت تر از ایرانه.یکسال اولش ممکنه کمی سختی بکشید ولی نسبت به فشار روحی که در ایران هر روز ناخواسته تحمل میکنید چیزی نیست.(2011-12-20 ساعت 21:59)tom نوشته:
من شخصا کسی که بتونم رو کمکش حساب باز کنم رو ندارم و البته از این بابت اصلا هم ناراحت نیستم ( حالا هر قدر هم که میخواد سخت باشه) ولی از یک نکته نباید غافل شد ، اونهم استفاده از تجربیات دیگرانه. تا اونجایی که من میدونم شما مدتی تو شهر های مختلف در رفت و آمد بودید ( لاس وگاس و ...مثل کارتون با خانمان

تا این ساعت من حتی آدرس امریکا برای تکمیل مدارک سفارت ندارم و نمیخواهم هم به بعضی دوستان رو بزنم. حتی با یک دوست کانادایی که خواهرش در فلوریدا زندگی میکنه صحبت کردم و ممکنه که برم اونجا ولی قطعا روی کمک فکریش نمیتونم حسابی باز کنم.
حالا شما بودید چه میکردید؟ با سختی فراوان به دوستتون رو می زدید و احتمالاا از تجربه اش استفاده می کردید یا میرفتید یه شهر کوچیک تو فلوریدا (سنت پترزبورگ) و از صفر صفر صفر شروع می کردید؟؟
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا