(2012-01-04 ساعت 18:53)saeed.kuchulu نوشته: دوستان. یه مطلبی امروز برخورد کردم که خیلی نگرانم کرده. ممکنه شما هم چک کنید و جواب بدین؟
امروز از طریق کامپیوتر شرکت سایت مهاجرسرا اومدم اما چیز نگران کننده این بود که آنتی یروس کامپیوترم (Kaspreski) که لایسنس با اعتبار هم داره مدام پیغام اخطار میداد که سایت داره سعی میکنه تا یه کرم به نام Trojan Downloader رو از طریق جاوا اسکریپتی که تو صفحات سایت جاگزاری شده رو کامپیوتر من نصب کنه!!!!!!!!
بعدا سایت کاسپرسکی رو چک کردم ببینم که این کرم چی کار میکنه و چه خطری ایجاد میکنه: این کرم خطرناکیه که در صورت آلوده کردن کامپیوتر اطلاعات موجود روی کامپیوتر رو سرقت میکنه و بصورت مخفیانه به آدرس خاصی ارسال میکنه!!!!!!
(2012-01-04 ساعت 18:53)saeed.kuchulu نوشته: دوستان. یه مطلبی امروز برخورد کردم که خیلی نگرانم کرده. ممکنه شما هم چک کنید و جواب بدین؟این اتفاق دقیقاً دو روزه که وقتی از شرکت آن میشم و مهاجرسرا رو باز میکنم برا من هم پیش میاد و من نا مطلع فقط پنجره آنتی ویروس رو میبستم.
امروز از طریق کامپیوتر شرکت سایت مهاجرسرا اومدم اما چیز نگران کننده این بود که آنتی یروس کامپیوترم (Kaspreski) که لایسنس با اعتبار هم داره مدام پیغام اخطار میداد که سایت داره سعی میکنه تا یه کرم به نام Trojan Downloader رو از طریق جاوا اسکریپتی که تو صفحات سایت جاگزاری شده رو کامپیوتر من نصب کنه!!!!!!!!
بعدا سایت کاسپرسکی رو چک کردم ببینم که این کرم چی کار میکنه و چه خطری ایجاد میکنه: این کرم خطرناکیه که در صورت آلوده کردن کامپیوتر اطلاعات موجود روی کامپیوتر رو سرقت میکنه و بصورت مخفیانه به آدرس خاصی ارسال میکنه!!!!!!
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan
در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند