2012-01-15 ساعت 13:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-15 ساعت 16:55 توسط frozen mind.)
(2012-01-13 ساعت 07:02)ladanlove نوشته: سلام و خسته نباشيد من ناشنوا ايراني هستم اگر با مرد تركي ازدواج كنم چند ساله بمن اقامت دائم بدن؟ راه ديگه حل هست؟ ...
با سلام
مطمئن نیستم که تصمیم خیلی خوبی باشه. لطفا بیشتر در این مورد اطلاعات کسب کنید , در مورد عادات و اخلافیات خانواده های ترک , مردهای ترک , شرایط زندگی خود ترکها و ....
اگر با مرد ترک ازدواج کنید , به سرعت مدرک اقامت رو به شما میدن ولی در اون ذکر شده تا 3 سال اجازه کار در ترکیه رو ندارید و در فواصل معینی هم باید به اداره پلیس امنیت مراجعه کنید برای تمدید.
اقامت دایم اصلی رو هم حدود 3.5 تا 5 سال طول میکشه (بسته به برخی عوامل)که بهتون بدن.
با توجه به اینکه من در استانبول زندگی میکنم و آشنایی بیشتری با شرایط و محیط دارم ,دوباره توصیه میکنم که بیشتر در این مورد تامل کنید.
ازدواج به صورت فرمالیته هم امکانش بود قبلا ولی الان خیلی مشکل شده چون ماموران پلیس امنیت ترکیه به این موضوع حساس هستند و هر ازگاهی صحت این ازدواج رو به صورت غیر محسوس و گاهی حضوری چک میکنند.
همچنین یکسالی هست که برای ایرانی ها بیشتر مشکل تراشی میکنن به دلایلی که نمیتونم اینجا بگم.

...
امیدوارم که موفق باشید