کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2012-01-17 ساعت 14:11)golesang نوشته:  سلام دوستان عزیز خسته نباشید
من دوتا سوال دارم اول اینکه ما با پرواز لوفت هانزا قراره بریم دالاس و ترانزیتمون تو فرودگاه فرانکفورت دوساعته دوستانی که از این مسیر رفتن به نظرتون دوساعت زمان کافی هست با توجه به اینکه ممکنه پرواز اول کمی هم تاخیر داشته باشه و این دوساعت کمتر هم بشه آیا میشه به پرواز آمریکا رسید ؟
سوال دومم اینه که موقع برگشت ترانزیتمون 8 ساعت هست با توجه به اینکه ما دوتا بچه خیلی کوچیک داریم این مدت 8 ساعت خیلی خسته کننده میشه برای بچه میخواستم بدونم کسی اطلاعی داره که تو سالن ترانزیت فرودگاه فرانکفورت هتل و یا جایی برای استراحت وجود داره که ما این چند ساعت رو بتونیم اونجا بگذرونیم و بچه ها استراحت کنن و بخوابن ؟
ممنون از همتون

سلام دوست عزيز من فقط جواب سوال اولتون رو ميدونم:شما از هر شركتي كه بليط غير مستقيم ميگيريد اگر پرواز اول تاخير داشته باشه و شما به پرواز دومتون نرسيد اين شركت موظفه كه شما رو با پرواز بعدي به مقصدتون بفرسته ولي بدي موضوع اينه كه اگه شما به پرواز دومتون نرسيد احتمالا پرواز بعدي روز بعد خواهد بود و شما در فرودگاه معطل ميشيد فقط در نظر داشته باشيد 2ساعت حتي اگر پرواز اول هم تاخير نداشته باشه مدت كميه براي تعويض هواپيما در ضمن تا جايي كه من ميدونم لوفتهانزا تأخير زيادي نداره.موفق باشيد
شماره کیس:***2011AS37
تاریخ دریافت نامه قبولی:2010-may-26
کنسولگری:آنكارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:july2010
تاریخ دریافت نامه دوم:14 july
تاریخ مصاحبه:9August
دريافت كليرنس:22september
دریافت ویزا:27september
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، ramin_ad

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط ali_ho - 2012-01-17 ساعت 14:28

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان