2012-01-17 ساعت 16:44
(2012-01-16 ساعت 22:57)k4sr4 نوشته: دوستان case status ما توی سایت سفارت ابوظبی عوض شده و به Ready to issue تغییر کرده در صورتی که ما مارنت نیستیم و 5 ماه عقبیم از بولتین... چیزی که من از نوشته زیرش استنباط کردم اینه که Administrative process ما انجام شده کامل و فقط باید تا کارنت شدن PDیمون صبر کنیم تا بتونیم برای گرفتن ویزا گذرنامهمونو تحویل بدیم. فقط مشکلی که هست اینه که من با توجه به چیزایی که اینجا خوندم انتظار داشتم FBI Checkمون باطل شه یا مدیکال باطل شه که باید دوباره انجام بدیم، ولی با این اوصاف گویا نیازی نیست و فقط باید تا کارنت شدن دوبارمون صبر کنیم... می خوام ببینم آیا استنباطم درسته و نظر شما چیه... ممنون... اینم متنی که تو سایت سفارت واسه کیس نامبرمون نوشته شده:پرونده شما کلیر شده و آماده صدور ویزاست اما چون کارنت نیستید، باید حتما صبر کنید تا کارنت هم باشید چون شرط اساسی برای اختصاص شماره ویزا، کارنت بودن هست و بعدش کلیر شدن. کلیرنس در ابوظبی معمولا تا 3ماه معتبر شناخته میشود، و پس از آن تکرار میشود. آزمایشات پزشکی در ابوظبی معمولا یکسال اعتبار دارد و اگر در موقع صدور ویزا یکسال از آن گذشته باشد، باید تکرار کنید. با توجه به اینکه شما به یکسالگی مصاحبه تان نزدیک میشوید، احتمالا" نیاز به تکرار مدیکال تست میشود. tax return آخرین سال اسپانسر هم در موقع صدور ویزا لازم هست. در مواردی که فاصله بین مصاحبه تا صدور ویزا خیلی طولانی شده باشد، تکمیل مجدد فرم DS-230 نیز خواسته میشود.
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuanceفقط این جمله آخرشم هم مبهمه... من نمی فهمم تو این ما باید گذرنامه رو تحویل بدیم یا وقتی که کارنت شدیم!!
...
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month. please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category
منظور از جمله آخر که بطور اتوماتیک در بازگشت پاسخ آمده، همان هست که هروقت در ویزا بولتن کارنت بودید، اگر زیر 3ماه از تاریخ Ready شدن گذشته، بلافاصله پاسپورت را به سفارت برسانید (شامل حال اشخاصی که مدارک دیگرشان منقضی نشده، نه من و خدای نکرده شما!) ولی اگر از 3 ماه بیشتر شده، قبل از انجام یک سفر احتمالا" بیخود به ابوظبی، ابتدا با ایمیل وضعیت پرونده را بخواهید تا یا جواب بدهند که زود برای صدور ویزا، پاسپورت را برسانید و یا در صورت نیاز به تکرار کلیرنس، پاسخ میدهند که باید دوباره "فرایند اداری"! تکرار شود، در سایت سفارت، Ready به Application in process برمیگردد و باید صبر کنید تا دوباره Ready شود. امیدوارم هرچه زودتر با پیشروی ویزا بولتن، کارنت شوید تا نیاز به تکرار کلیرنس نباشد. بطور کلی برای کسانی که از تاریخ مصاحبه شان مدت زیادی گذشته، بعداز کارنت شدن(مجدد) یا کلیر شدن، ارسال یک ایمیل برای کسب وضعیت خوب است تا اگر مدرک یا تست جدیدی لازم هست، با دست پر به سفارت بروند والا سفارت یکهفته پاسپورت را نگه میدارد و تازه میگوید برو تا دوباره Ready بشوی یا مدیکال و .. بیاور.