2012-02-09 ساعت 09:02
دوست عزيزم
من مطالب شما و بسياري ديگر كه در خصوص اين مسايل بالاخص صفر كلوين هست خوندم
ولي هميشه اين برام سوال بوده كه شما عزيزان كه اينقدر از مشكلات اونجا مينويسيد خوب چرا برنگشتيد ايران؟
كسي كه مهندسه و يا پزشكه و ميره آمريكا و ميره فروشگاه بار خالي ميكنه پس چرا برنميگرده بشينه پشت ميزش و كار نكنه و پول بگيره؟
[/quote]
آدم های متفاوت زاویه های دید متفاوت دارند و هر کسی بر اساس عینکی که به چشم داره و تجربه ی خودش جواب میده. من فکر می کنم کسی که فضای فرهنگی و اجتماعی و سیاسی ایران براش آزار دهنده نیست و زندگی و درآمد خوب هم داره خیلی از زندگی این جا لذت نمی بره و سختی هایی که واقعیت داره براش بیشتر آزار دهنده می شه اما برای من که شرایط اون جا خیلی غیر قابل تحمل و آزار دهنده بود این جا بودن علیرغم همه ی سختی هایی که تا حالا داشتم خیلی بهتر بوده. گرچه کار ریتیل استور و گاهی هشت ساعت ایستاده کار کردن کار سختیه ولی هنوز یادمه که با این که ایران تو رده ی مدیریت میانی و با درآمد بالا کار می کردم مسائل اون جا چه طور روحم رو آزار می داد و این که این جا با این که عملن یه کارگر معمولی هستی احترامی که جامعه و محل کارت برات قائله اصلا با همون رده ی مدیریت ایران قابل قیاس نیست.
یکی از دوستانم که تجربه ی سال ها زندگی این جا رو داره اعتقاد داره که برای ما مهاجرا بین 5 تا 8 سال طول می کشه که به شرایط مطلوبمون برسیم و رسیدن به اون شرایط هم بدون تحمل سختی ها به دست نمیاد.
2010
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم
------------------------------
آموخته ام ... که زندگي دشوار است، اما من از او سخت ترم