کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین شغل من پس از ورود به آمریکا چی بود؟
(2012-02-11 ساعت 16:59)M_star1316 نوشته:  سلام:
دو سئوال از دوستان پیشکسوت و با تجربه داشتم:

سلام
با اینکه فکر میکنم که جای این پست به تاپیک اولین شغل بعد از ورود به آمریکا ارتباط چندانی نداره اما در جواب شما باید بگم:
1- اینجا بحث معلمی از پیچیده ترین مقولات هست. به سیستم آموزشی وارد نباشین کمی سخته که بتونین تدریس کنین. بعید میدونم برای اینکه آگهی تدریس خصوصی بدین مشکلی وجود داشته باشه ولی شاگردها و والدینشون معمولا از کسانی که در حال حاضر معلم هستن و به نحوه آموزش استاندارد اینجا وارد هستن معمولا کمک میگیرن. بحث تسلط عالی به زبان هم که خودش بیشتر از نصف قضیه تدریسه! فراموش هم نکنین که اینجا مردم بدلایل اخلاقی بچه شون رو دست هرکسی نمیدن! من که از وقتی اومدم اینجا قید احوالپرسی با بچه مردم رو زدم مگه اینکه دیگه خیلی آشنا باشن.
2- الان قالی های دستباف چینی با نامهای ایرانی و کیفیتی بسیار نزدیک به قالی ایرانی و گاها حتی بهتر در بازار بوفور یافت میشه. قیمتش هم که جای اما اگر نداره! چینیه! با این هزینه های زندگی در آمریکا من که فکر میکنم محال ممکنه که با قالی بافی پول درآورد. حالا یکی مثلا خانمش تابلو فرش میبافه اونم خیلی هنری ممکنه بتونه تو خونه سفارش بگیره ولی بیش از این نمیشه روش حساب کرد.
3- اولا که الان مهمترین مشکل در زمینه آموزش عالی در آمریکا این هست که آیا بعد از این همه مدت تحصیل و هزینه خواهم تونست پول هزینه شده یا وام گرفته شده رو جبران کنم یا نه؟ با این وضع اقتصادی جواب سوال برای بیشتر رشته ها منفی تا ممتنع هست. الان موقع وام دادن صد مدل تعهد میگیرن که فردا ادعا نکنین که موقع وام دادن بهم میگفتین که من با این تحصیلات نخواهم تونست حتی وامم رو پس بدم.
A. شما الان اپلای کنین, خارجی حساب میشین و بحث گرفتن I20 و اینا پیش میاد که راست کارتون نیست چون خودتون دارین ویزا میگیرن. پس بجای اپلای بهتره که خوب تحقیق کنین که چه دانشگاهها و کالجهایی در اطراف اون محلی که قراره زندگی کنین هست و شرایطشون چیه.
B. معمولا باید از سایت FAFSA اقدام کنین تا ببینین که جواب چی میدن. البته اینم بستگی به این داره که اولا گرین کارت دستتون باشه و یک سال از اقامتتون در ایالت مورد نظرتون گذشته باشه که In State حساب بشین.
C. واله همین کالج دولتی روبروی خونه ما, واحدی بالای 400 دولار برای خارجی ها, 400 دولار برای دانشجویان ایالتهای دیگر و 100 دولار برای دانشجوهای همین ایالت هست. شهریه ثابت هم که اینجا نداریم. پس با این حساب یک سال صبر کردن و پرداختن شهریه دانشجوهای بومی خیلی به صرفه تره.
D. سایت applyabroad.org فورامش فارسی در مورد تحصیلات در خارجه که انصافا اطلاعات اعضاش حرف نداره ولی خوب بعید میدونم چیز زیادی در مورد شرایط برای گرین کارت دارها توش پیدا کنین. بیشتر مطالب برای کسایی هست که با ویزای دانشجویی میرن ولی حداقل یک مروری بکنین بد نیست.
پاسخ

پیام‌های این موضوع

کاربران در حال بازدید این موضوع: