(2012-02-14 ساعت 11:01)negi نوشته: سلام دوستان،------------
بعد از 3 ماهی که ما در مرحله "Initial Review " بودیم، دیروز به نامزدم ایمیل زدند که کیس ما آپدیت شده و وقتی سایت رو چک کردیم، دیدیم که چراغ "Request for Evidence" روشن شده و نوشته شده که بود که نامه ای برامون ارسال شده مبنی بر درخواست اطلاعات و مدارک اثبات کننده بیشتر.
حالا سوال من اینه که آیا مرحله "Initial Review" ما تموم شده؟ چون من شنیده بودم که بیشتر از این (4-5ماه) طول می کشه؟ و اینکه چه مدارکی رو احتمال داره که خواسته باشند؟ آیا این یک پروسه طبیعی است یا اینکه اشکالی در این کار ما بوده؟
و سوال آخر اینکه بعد از اینکه مدارکی که خواستند رو فرستادیم چقدر بررسی اونها طول می کشه و بعدش وارد چه مرحله ای میشیم؟
ممنون!
نگي جون مباركه . ديدي گفتم نگران نباش؟ عزيزم Initial Review بدون هيچ مشكلي طي شده و در اين مرحله Request for Evidence از شما مدارك اثبات آشنايي تون رو ميخواهند و يه چند تايي فرم كه نامزدت بايد برات پر كنه و همراه بقيه مدارك درخواستي براشون با پست ارسال كنه . عزيزم در اين مرحله از شما عكس هاي مشترك، ايميل، پرينت تلفن و غيره را ميخوان تا براشون ثابت بشه كه رابطه شما رابطه يي جدي بوده . من و نامزدم هميدگه رو در دبي ديديم و اگه شما هم همديگه رو در يه كشور مياني ديدين بهتره كه برگه هاي رزرو هتل و بليط هاي هواپيماتون رو براشون بفرستيد . حتما تا تاريخي كه قيد شده اين مدارك را به اونها برسونيد *
نگي جون اين مرحله حدود يكماه طول ميكشه از زماني كه مدارك به دستشون برسه بايد حساب كني ها ! و بعد از اين مرحله وارد decision ميشين كه مرحله تصميم گيري هست و بعد از حدود يكماه براتون نامه اي مياد كه در اون به شما وقت و تاريخ مصاحبه داده شده appointment letter و شايد باورت نشه كه چقدر زود كارت تموم شده و به سلامتي رفتي آمريكا . شاد باشي