2012-02-25 ساعت 01:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-31 ساعت 22:51 توسط frozen mind.)
(2012-02-10 ساعت 14:05)aidazamani نوشته: سلام
میبخشید میشه لطفا نحوه باز شدن مجدد حسابتون را اگر ممکنه توضیح بدین؟ چون من هم دچار همین مشکل شدم ولی به دلیل اینکه هیچ کسی را در آمریکا ندارم نمیدونم باید چیکار بکنم.خودم هم الان ایران هستم. من در بانک BB&Tحساب باز کردم ولی راهنمای من پیشنهاد کرد که مقدار زیادی پول در حساب نذارم !!(و چه اشتباهی بوده این کار که بعدا فهمیدم) و الان که برگشتم بعد از چند ماه متوجه شدم که نمیتونم از طریق Internetbanking وارد بشم(ولی VPN استفاده نکردم) تماس گرفتم با بانک مذکور مسئولش گفت که حساب close شده و من باید یا پول نقد براش بفرستم (50 دلار) یا چک تا حسابم را مجددا باز بکنه و ID and Passwordرا هم مجددا Resetبکنه. بسیار مستاصلم نمیدونم چکار بکنم؟کسی در این تاپیک راه حل و یا تحربه ایی اینچنینی داره؟ ممنون میشم راهنماییم بکنید(ضمنا من سیتی زن آمریکا نیستم و گرین کارت هم ندارم من با ویزای تجاری به آمریکا رفتم و حساب باز کردم)
با تشکر از زحمتی که میکشید
دوست عزیز من امریکا بودم و رفتم بانک با تماس متصدی بانک به مرکز اصلی و اعلام درخواست من برای باز شدن حساب، حسابم باز شد
البته باید بگم اونا ازم درخواست کردن دوباره از ایران به حسابم وصل نشم که با قبول این شرط حسابم باز شد
2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011
گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .
از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :
میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .