2012-02-27 ساعت 12:02
(2012-02-27 ساعت 11:47)3rip نوشته:من هم در اپريل مصاحبه دارم مي خواهم 1 مارچ مدارك را تهيه كنم(2012-02-25 ساعت 18:21)storagemeter نوشته: شاید چون در نهایت روزی که میری آمریکا باید $ همراهت باشه، ارزی برای مورد شما مناسبتر باشه. لااقل روزی که بخوای بری برای تهیه $ استرس نداری. اگه خواستی ریالی ببری که گواهی موجودی می گیری می بری. امٌا اگه حساب ارزی خواستی داشته باشی یک مقدار فوت و فن کوزه گری داره که بدونی بهتره:
1. اول با مسئول بانک صحبت کن ببین شرایط بانک چیه مثلاً جایی از قراردادش یا جدا تعهد نگیره بانک میتونه در صورت لزوم معادل ریالیشو تحویلت بده. 2. ببین در صورتی که سپردتو زودتر بگیری سودشو بهت ریالی میدن یا ارزی یا جنسی!!! بعضی بانک ها همه حساب و کتاباشون دلاریه ولی بعضی ها می خوان سودتو به ریال با نرخ مرجع بانک مرکزی! بهت برگردونن. 3. این خیلی مهمه: اسکناس ببر، اسکناس بیار. به هیچ عنوان نگو کسی پولی رو حتی برات حواله یا ساتنا کنه، مثلاً از بانک سپه به ملی یا پاسارگاد. 4. قبل از بردن اسکناس ببین قوانین بانک چجوریه: مثلاً ممکنه اسکناسی در آمریکا و بانک مرکزی ج.ا.ا معتبر باشه اما شعبه قبولش نکنه. مثلاً بگه ما فقط اسکناس های Series 2000 به بعد رو میگیریم. ایٌام بکام.
(2012-02-25 ساعت 09:44)3rip نوشته:(2012-02-24 ساعت 20:37)storagemeter نوشته: طبق تجربه نه دوست عزیز تاریخ افتتاح اونقدرها هم مهم نیست. بالاخره تصمیم گرفتی موجودی رو ریالی ببری یا ارزی؟
سلام
والا نمیدونم مگه فرقی هم داره ؟ فردا میخوام برم بانک پارسیان . کدومش بهتره ؟ ارزی یا ریالی ؟
واقعا ممنونم از راهنماییات . اما من پولی که میخوام توی بانک بزارم مال خودم نیست و قرضه . اما جدا به همه دوستان برای گرفتن برگه تمکن مالی بانک پارسیان رو توصیه میکنم.
من دیروز تمام بانک های دولتی و خصوصی رو رفتم و سوال و جواب کردم . بین بانک های خصوصی بانک صادرات بهتر بود و بانک های خصوصی هم پارسیان رو انتخاب کردم . سعی میکنم 20 درصد پولم رو بزارم توی صادرات و 80 درصد رو توی پارسیان و پرینت موجودی بگیرم.
2 تا سوال داشتم .
1) بانک ملی میگفت تاییدیه موجودی لاتین رو ما به تهران نمیفرستیم و اصلا نیازی نیست به تهران بره . بانک ملی خودش تایید بین الملل میزنه . این موضوع صحت داره ؟
2) آیا حتما باید پرینت موجودی در ماه جاری مصاحبه باشه؟ آخه من که توی آپریل مصاحبه دارم ، نصف آپریل مصادفه با نوروز و کارهای بانکی و پستی تق و لقه . از طرفیم 15 روز قبل مصاحبه باید مدارکو بفرستم، اصلا فرصتی باقی نمیمونه. نمیشه پرینت ماه مارچ رو بگیرم ؟ جایی نوشته نشده که اشکال داره یا نداره ؟
بانك ملي يكسالي است كه مجوز صدور را به شعب واگذار كرده
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
کنسولگري: آنکارا