(2012-03-08 ساعت 14:48)negi نوشته:(2012-03-08 ساعت 14:25)farzaneh.n نوشته: سلام.نمیدونم سوال مربوط به این تاپیک میشه یا نه؟نامزد من اصرار داره بجای دعوتنامه نامزدی از طریق توریستی اقدام کنم وبگم میخوام برم اونجا ببینمش و شرایط ازدواج اماده کنیم وبرگردیم برا یمراسم و.....دلیلشم اینکه ویزای نامزدی خیلی طولانی وهم اینکه ما اصلا همتو این یکسال ندیدیم به جز تلفن وایمیل و.....!حالا موندم چیکار کنم.فقط داره زمان الکی میگذره.برم فرم 160 پر کنم.برای توریستی b2 اقدام کنم یا زنگ بزنم بهش بگم برای k1 اقدام کنه.چون وارد نیستم میشه خواهش کنم من راهنمایی کنید اول باید چیکارکنم واگه وکیل مطمئن وصادق!!! هم میشناسید حتما.حتما به من معرفی کنید.مرسیدوست عزیز سلام
به نظر من اگر شرایط گرفتن ویزای توریستی رو داری (حساب بانکی قوی، شغل خوب، مسافرتهای خارجی و ... ) و اگر که طاقتت برای دیدن نامزدت کمه، می تونی برای این ویزای توریستی اقدام کنی. ولی این یه شرط دیگه هم داره و اینکه مطمئن باشی شرایط اونجا برای موندنت مناسب هست. از نظر اینکه ویزای طولانی مدت بهت بدند و بتونی اونجا ازدواج کنی.
بهر حال من به صورت توریستی به آمریکا رفتم و برگشتم و الان هم در مراحل ویزای نامزدی ثانیه شماری میکنم. اگر تصمیم به ویزای توریستی گرفتی سوالی داشتی خوشحال می شم کمکت کنم. فقط اینو هم مد نظر داشته باش که آفیسرهای سفارت خیلی تیز و روانشناس هستند.
موفق باشی
سلام دوست عزیز
همسر من سیتیزنه و چند ماه پیش واسه دکتری رفت US. منم تصمیم داشتم که با توریستی برم اونجا و بعدش واسه گرین کارت اقدام کنم. خیلی هم امیدوار بودم که بهم بدن. هم حساب بانکی خوب داشتم هم رزرو هتل و بلیط هم گواهی اشتغال به کار. توی فرمم هم زده بودم که یک ماه میخوام بمونم.
واسه مصاحبه رفتم دبی. آفیسر نامرد همه مدارکو دید و گفت چون سفر خارجی نداشتی نمیتونی ویزا بگیری. که البته کاملا مشخص بود بهانه است. اون خیلی خوب فهمید من دارم الکی میگم و می خوام برم پیش شوهرم بمونم. چون ویزا ندادن حالا واسه گرین کارت اقدام کردیم.
خلاصه اینکه ویزای توریستی خیییلیییی سخته. البته کیس شما فرق میکنه و اونا نمیدونن که شما اونجا نامزد داری.
راه بهتر اینه که از یه مدرسه زبان پذیرش بگیری. اونوقت شانست خیلی بیشتره. من از چند تا وکیل هم پرسیدم همینو گفتن. البته کیس من چون شوهرم سیتیزنه و اونا میدونن که شوهر من سیتیزنه، با پذیرش از دانشگاه هم مشکلم حل نمیشد.
ولی بازم میگم چون شما رو نمیدونن که نامزد آمریکایی داری اوضاعت بهتره.
درضمن اگر از آنکارا یا باکو یا عشق آباد اقدام کنی بهتره. دوبی اصلا خوب نیست. قبرس هم خوبه
(2012-02-24 ساعت 23:21)maryammm نوشته: سلام دوستان من پاسپورت المانی دارم و تا حالا 5 بار امریکا رفتم و ایران زندگی می کنم نامزدم سیتزن امریکاست و فکر می کنم تقریبا اکتبر 2011 برای ویزای نامزدی اقدام کرده ولی هنوز هیچ نامه ای دریافت نکرده یعنی الان 5 ماهه که هیچ خبری نیست ...کسی میدونه اگر من با همین پاسپورت المانیم به امریکا ( توی فرودگاه امریکا ویزای 3 ماهه بهم میدهند ) بروم و اونجا ازدواج کنم و دیگه برنگردم مشکلی برام پیش میاد یا نه؟ یا باید حتما صبر کنم با ویزای نامزدی بروم؟ خواهش می کنم اگر کسی تجربه ای داره بهم بگه ممنون میشمسلام.
اگه اونجا برید و ازدواج کنید، بالاخره بعد از 3 ماه باید آمریکا رو ترک کنید و اگر این کارو نکنید illegal میشید و پروسه دریافت گرین کارتتون خیلی دچار مشکل میشه. مگر اینکه چند روز پس از رسیدن به آمریکا فورا برید و تقاضای تمدید ویزا کنید که حداقل بتونید تا 6 ماه اونجا بمونید. تا اون موقع هم فکر کنم دیگه کارتون درست شده باشه و البته باید یک بار دیگه آمریکارو ترک کنید و برای مصاحبه و مدیکال برید آلمان و بعدش دوباره برگردید.
بازم میگم تنها راه شما همینه فقط مواظب باشید به هیچ وجه بیشتر از مهلت مقرر توی آمریکا نمونید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی