2012-03-12 ساعت 04:11
سلام. به نظرم شما یه ایمیل به دکتر بزن و ازش بپرس. جوابش رو لطفا به ما هم بگو چون من هم دقیقا مشکل شما رو دارم. آخه زوزه 5 روز زودتر بریم انکارا. راستی این تعطیلی عزاداری نباشه؟؟؟

(2012-03-11 ساعت 13:04)noonoosh نوشته:(2012-03-11 ساعت 01:52)tenesi نوشته:(2012-03-09 ساعت 17:44)noonoosh نوشته: سلام من تاریخ مصاحبه ام 31 می هست فکر می کنید چه زمانی باید از دکتر وقت بگیرم که هم کمتر در انکارا بمانم و هم جواب ازمایشات به مصاحبه برسند؟لازم به ذکر است که 28 می ترکیه تعطیل است و من هم یک نفر هستم(2012-03-10 ساعت 12:38)maz1359 نوشته: من تاريخ مصاحبم دوشنبه افتاده کی بايد وقت دکتر بگيرم. اينکه گفتن 2 روز کاری با همون روز وقت دکتر حساب ميشه؟ یعنی من که دوشنبه مصاحبه دارم بايد پنجشنبه برم پيش دکتر يا جمعه؟ یا شايد هم زودتر يعنی چهار شنبه.... دوستانی که دوشنبه بوده مصاحبشون لطفا راهنمايي کنين ميخوام بليط رزرو کنم.به طور کلی 2 روز قبل از مصاحبه وقت داشته باشید خوبه.
معمولاً جواب آزمایشات بزرگسالان فردای روز آزمایشات آماده میشه البته به شرطی که به هردلیلی احتیاج به تکرار آزمایشات نداشته باشه.
اگر روز مصاحبه جواب آزمایشات آماده نشده بود نگران نباشید ، میتونین بعداً براشون ببرید.
اگر فرصت کافی برای اقامت در ترکیه دارید ، احتیاطاً 3 روز جلوتر از روز مصاحبه وقت بگیرید که دیگه حسابی خیالتون راحت باشه ، اگه نه که همون 2 روز کافیه.
یه چیز دیگه هم بگم: من خودم که رفتم برای آزمایشات ، منشی دکتر گفت : اِ اِ اِ وقت دارید؟؟؟ انگار اصلاً وقت داشتن و نداشتن مهم نیست ولی برای اینکه بهونه دستشون ندین حتماً وقت بگیرید
موفق باشید
(2012-03-10 ساعت 12:20)gol1 نوشته: حداكثر چند روز طول مي كشد براي كانفرم شدن؟ و اگر پاسخ نيامد مجدداً بايد ثبت نام كردمعمولاً فردا یا پس فرداش جواب میاد(دیگه فوق فوقش 3 روز)
ممنونم از جوابتون. اما 3روز قبلش ترکیه تعطیل رسمی هست و من هم چون یه دختر تنها هستم احتمال یک ضرب گرفتن ویزا برام هست پس فکر کنم اگر 5روز زودتر برم بهتر باشه؟