کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
(2012-03-22 ساعت 16:00)adelhastam نوشته:  
(2011-10-28 ساعت 02:38)ParsTrader نوشته:  سلام
من یکبار گفتم که باید برای مدرک کاردانی از گزینه university degree استفاده بشه متاسفانه دوستان گوش نمیدن
از عزیزانی هم که اطلاعات کافی ندارند و از چیزی مطمئن نیستند خواهش می کنم باعث گمراهی دیگران نشوند
من یکبار هم گفتم مدرک پزشکی معادل فوق لیسانس است اما به چند تا دانشجوی رشته پزشکی برخورد.
امیدوارم دیگه مشکلی نباشه

درود دوستان عزیز امسال که گذشت اما برای سالهای بعد بدونید چون من پرسیدم از منبع درست و حسابی
دوستانی که مدرک کاردانی پیوسته فنی و حرفه ای دارند یعنی کلا 13 سال درس خوندن باید و باید High School Degree رو انتخاب کنند (چون پیش دانشگاهی نرفتند و این مدرک معادل پیش دانشگاهیست )

دوستانی که کاردانی ناپیوسته دارند و 14 سال درس خوندن همینجور که مدیر عزیز گفتند می بایست university degree رو انتخاب کنند (چون پیش دانشگاهی رفتند و 2 سال در دانشگاه درس خوندن )
.Rolleyes
در ایران دو نوع دبیرستان نظری (12 ساله) و فنی و حرفه ای(11 ساله) داریم من دیپلم 11 ساله فنی حرفه ای گرفتم و دو سال کاردانی که میشه 13 سال طبق راه حل شما باید در فرم بزنم High School Degree؛ که کاملا اشتباست چون مدرک کاردانی من یه مدرک دانشگاهیه و در اصل مدرک قید شده دانشگاه آزاد
چطور میشه من از یه دانشگاه مدرک بقول شما معادل پیش دانشگاهی دریافت کرده باشم این یکم تناقض داره!
تشکر کنندگان: batis2010 ، امیر مهاجر

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام - توسط pharshad - 2012-03-28 ساعت 03:16

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان