(2012-03-29 ساعت 12:44)h4di نوشته:با سلامنقل قول:دوستان برای ارزش گذاری املاک باید به کجا مراجعه کنیم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.نقل قول:نیازی به ارزش گذاری نیست.بیخودی برای خودت خرج نتراش.ما یه آپارتمان داشتیم که وام هم داشت و در رهن بانک بود تازه سند هم بنام صاحب وام بود چون وام رو از بیرون خریده بودیم و فقط یه وکالت بلاعزل بنام خودمون داشتیم که فقط همونو ترجمه کردیم و بردیم.البته چون دو نفر بودیم اونو برای یکیمون قبول کردن و گفتن که نفر بعدی باید حساب بانکی بیاره.بعدش دوباره برگشتیم و همون آپارتمان رو فروختیم و یه حساب بانکی درست کردیم و کارمون درست شد.فقط آمادگی داشته باش که اگه یدفعه پرسید این ملک چقدر میارزه قیمتی بگی که برای هر نفر حدود بیست هزار دلار بیافته.یعنی اگه دو نفر بودین حدود چهل هزار دلار بگو.
نقل قول:مهم مهم مهم
دوستان عزيز
مطالب زيادي در تاپيك هاي مهاجر سرا مبني بر عدم ارزش گذاري ملك يا عدم تاييد دادگستري و خارجه و يا عدم گزارش گردش حساب بارها و بارها ديده ميشود من نكات بسيار مهمي را ميخواهم اينجا بيان كنم و آن اينكه من برخلاف اين گفته ها همه اين كارها را انجام دادم و البته هزينه بسيار زيادي هم برام ايجاد كرد ولي بايد بگم تنها كسي از گروه ما كه رفتيم به مصاحبه با پانزده سال كار دولتي و سربازي س پ ا ه و رشته تحصيلي حساس كه مثل من پارسال دو نفر از همين مهاجر سرا كلير نشدند و سيصدو شصت روز در انتظار كليرنس موندند كه شما عزيزان الان متوجه اون دوران نميشود كه چه حالي خواهيد داشت كلير شدم و با نگاه به تاريخ كليرنسم و زمان اعتبار آن حدود ٣٢ روز طول كشيده كه شايد در نوع خودش بينظير بوده
اين به اين معناست كه شما با شفاف كردن همه كارهايتان خيال آفيسر را راحت كنيد هم در مورد مداركتون هم در مورد كارهاتون هم در مورد تحصيلاتتون و حتي سفرهاتون
دوستان تاييد كل مدارك همراه با ارزيابي ملك و اينها مجموعا يك تا دو ميليون تومن ميشه اگر شما براي رفتن به آمريكا صرفه جويي در اين مقدار را لازم داريد بهتره كلا آمريكا را كلا بيخيال شويد چون اين مقدار پول هزينه فقط بيست روز اجاره خانه تان در ايالتي مثل تگزاس هست
من برخلاف صحبت دوستان معتقدم ترجمه هاتونو تاييد ببريد گردش مالي نشان دهيد ارزيابي ملك كنيد حتي ارزيابي ماشين تان را بكنيد كه من اين كارو هم كردم و حساب جدا براي خودتان و همسرتان نشان دهيد و بالاخره اينكه اون دستور العمل لاتاري را كه در صفحه قبوليتان لينكش هست و دستوراعمل سفارتتان را بدقت و مو به مو خوانده و آنچه را از شما خواسته اند صادقانه و به دقت بيان كنيد
ممنون از جوابتون.
من از اونجایی که اسپانسر به احتمال زیاد نخواهم داشت ترجیح میدم با جیب پر پول برم اونجا.
فقط من جواب سوالم رو نگرفتم. باید برای ارزش گذاری به کجا برم و چه مراحلی داره؟
برای ارزش گذاری باید کارشناس رسمی دادگستری بیارید و بعد از قیمت گذاری کارشناس اون رو به صنف کارشناسان دادگستری ببرید تا تایید کنند و بعد از اون مدرکتون قابل ترجمه میشه.
منم همین کارا رو کردم.
(2012-03-29 ساعت 14:38)zizou نوشته: یکی از دوستام تو لاتاری2012 برنده شده اما بخاطر مشکلاتش نمیتونست بره ، بهمین خاطر مدارکش رو ارسال نکرد.بله هنوز فرصت داره ولی هر چه سریعتر باید کاراش رو انجام بده چون مراحلش زمانبره
هنوز فرصت داره مدارکش رو ارسال کنه ؟
کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE
تاریخ دریافت ویزا: 10 April
تاریخ ورود به آمریکا : 19 MAy
تاریخ دریافت گرین کارت : 6 JUNE