کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا
با سلام به همه دوستان!
من از آنکارا براتون می نویسم.
چون حافظه ام ضعیفه مجبورم داغ داغ بنویسم که چیزی از دست نره.

1-فرودگاه امام
- اوضاع پارکینگ ماشا... است. یعنی دیگه ماشین را در پارکینگ روباز 3 که جدیدا گسترش داده اند و تقریبا نزدیک حسن آباد میشه(!) گذاشتم.
- اگه در خصوص 1رداخت هزینه های ارز توی شعب سطح شهر اذیت شدید، باید بگم که عوضش گرفتن دلار توی سالن ترانزیت عالی بود. اصلن باور نکردنی. زیرزمین سمتی که نمارخانه هست، شعب بانک مرتبط با تمام قوا ارز را می دادند. من ساعت 3 نصفه شب گرفتم. دمشون گرم. ضمنا قبل از ضرب مهر خروجی در شعبه بانک فرودگاه میشد ريال 1رداخت و حواله گرفت و برد توی سالن ترانزیت و دلار را گرفت.
- هیچ کاری به میزان ارز همراه ندارند. حتی اگه اشتباه نکنم تابلوی کذایی 5000 دلار هم نبود!
- پرواز ایران ایر با ایرباس 320 و راس ساعت مقرر پرید. فقط صندلی ها تنگ، صبحانه معمولی ولی هوا1یما دست دوم جدیدا از نمی دونم کدوم کشور آمریکای لاتین خریداری شده.
- البته بگم که دیگه این ساعت (5 صبح) پرواز نمی گیرم. یک شب آدم از بین میره. الان توی هپروتم و دارم این خزعبلات را قلمی می کنم. اگه ایراد داره اغماض بفرمایید.

2- آنکارا
- اینها الان یک ساعت و نیم از ما عقبن و بنابراین ما ساعت 6 رسیدیم فرودگاه حسن بقا و با هاواش اومدیم havas terminal پیاده شدیم و تا هتل تاکسی گرفتیم.
- هتل 3* نزدیک میدان اولوس با یک ایمیل گرفتم شبی 51 یورو به اسم asalhotel.com که رنک خیلی بالایی توی بوکینگ دات کام داشت. صبح تقریبا 8 رسیدیم هتل و با اینکه میدونستم اتاق نمی دهند رفتیم و ...
- گفتن 9 اتاق آماده است. و ما هم که می خواستیم بریم دکتر، گفتیم خوب چمدونها باشه ما خودمون میریم. که اصرار کردند برای صبحانه و ما هم صبحانه بد هواپیما را جبران کردیم.

3- مدیکال
- با اتوبوی EGO و 3 و نیم لیر کرایه برای 2 نفر(بچه ها مجانی) اومدیم کوگولو پارک خدمت دکتر.
- طبقه 4 دفتر دکتر. منشی خوش برخورد. مطب تقریبا خلوت. ما را فرستاد طبقه 5 برای آزمایش و عکس سینه.
- آزمایشگاه و عکس 90 دلار برای 2 نفر (بچه ها لازم نیست)
- آقای دکتر تشریف نداشتند. همسرشون ما را به انگلیسی معاینه کردند. کارت واکسن مان کامل بود. برای آبله هم ربون ریختیم و هر سه بدون واکسن 210 دلار.
- البته برای تست سل 60 دلار حساب کرد که بدلیل تعطیل بودن یکشنبه و اینکه دکتر باید روز سوم جاش را ببینه، قرار شد فردا 4 بعداز ظهر بریم و الخ...
- افرادی که با لیدر اومده بودند، چندان اولویتی نداشتند. شاید هم بدلیل خلوتی نمی شد حس کرد!
- از مطب تا میدان اولوس به دوازده و نیم لیره آمدیم و الان در حال موت هستم...

باقی بقایتان
تا بعد........
2012, Bay Area, CA

پیام‌های این موضوع
سفرنامه من - توسط ARazmi - 2011-11-03 ساعت 16:26
RE: سفرنامه و تجربه مصاحبه در آنکارا - توسط hoseyn - 2012-03-29 ساعت 15:47

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان