من که خودم شب و روزم شده فکر کردن در مورد مهاجرت و سر زدن به اینجا .کم کم همسرم داره حساس میشه که چقدر با لپ تابت ور میری.ولی من اینجا اراارم و موقع رانندگی موقع غذا خوردن خلاصه هر لحظه فکر و ذکرم پیش رفتنه.وقتی رانندگی میکنم و با رانندگی بد مردم مواجه میشم مثل قبل عصبانی نمیشم فقط میخندم بهشون.
من در یکی از تایپک ها براتون نوشتم نمیدونم خوندین یا نه؟من علیرغم اینکه اعتقاد زیادی به فال ندارم به اصرار دوستم رفتم پیش یه فالگیر قبلا گفته باشم هیچ کس قبولی منو نمیدونه.تا نشستم گفت شما واسه خارج از کشور اقدام کردی اردیبهشت یه خبر ازش مییاد کارتون درست میشه و شهریور برای همیشه میرین و این مهاجرت براتون پر از موفقیته.منو بگی اشکم در اومد و از خوشحالی همینطور اشک میریختم.وقتی اومدم خونه ارامشی پیدا کردم که نگو و نپرس.من اون روز متوجه شدم که اردیبهشت کارنت میشم و ویزامو میگیرم و شهریور میرم.این انرژی منو 1000 برابر کرده.
شما هم اشکت در اومد .نه؟
من در یکی از تایپک ها براتون نوشتم نمیدونم خوندین یا نه؟من علیرغم اینکه اعتقاد زیادی به فال ندارم به اصرار دوستم رفتم پیش یه فالگیر قبلا گفته باشم هیچ کس قبولی منو نمیدونه.تا نشستم گفت شما واسه خارج از کشور اقدام کردی اردیبهشت یه خبر ازش مییاد کارتون درست میشه و شهریور برای همیشه میرین و این مهاجرت براتون پر از موفقیته.منو بگی اشکم در اومد و از خوشحالی همینطور اشک میریختم.وقتی اومدم خونه ارامشی پیدا کردم که نگو و نپرس.من اون روز متوجه شدم که اردیبهشت کارنت میشم و ویزامو میگیرم و شهریور میرم.این انرژی منو 1000 برابر کرده.
شما هم اشکت در اومد .نه؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سخت

ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی