2012-04-06 ساعت 07:28
دوستان مهاجرت به هر کجای دنیا تا یکی دوسال اولش واقعا شبیه کابوس هست و اینقدر این کابوس تحملش گاهی سخت میشود که اگر به بهشت هم مهاجرت کنید تا جا بیفتید زندگی مثل جهنم خواهد بود .
آمریکا به هیچ وجه سراب نیست ، دهل تو خالی هم نیست . این کشور چیزهای خوبی نسبت به بقیه کشورهای دنیا دارد که به مرور میفهمید. روزهای اول به دلیل فشار روحی و تغییر شرایط و ناسازگار بودن محیط همه چیز رنج آور است ولی کافیست که از کردۀ خود پشیمان نشوید و دوام بیاورید .
جا افتادن در کشور جدید برای هر کسی بسته به تواناییها ، فاکتورهای شخصیتی و روحیات و خواسته هایش زمان متفاوتی طول میکشد . برای خود من یکسال و نیم طول کشید تا بفهمم میخواهم چه کاری کنم . برای همسرم با اینکه زود کار پیدا کرد تازه بعد از دوسال و نیم این اتفاق دارد می افتد . هیچکدام از دوستان و آشنایانم زودتر از یکسال به نتیجه نرسیدند که در محیط جدید چه کار باید بکنند . ولی متاسفانه همۀ ما از جمله خود من عجله داریم ، زود نا امید میشویم .
در نظر داشته باشید که ما مهاجرها دقیقا مثل یک بچۀ یکی دوساله هستیم که حتی حرف زدن هم بلد نیست و والدینش او را رها کرده اند تا در محیط جدید روی پای خودش بایستد . ما به اندازۀ همان کودک زجر میکشیم ولی بلاخره بزرگ میشویم و زندگی روزهای خوشش را به ما نشان خواهد داد.
دوستان ایران و آمریکا غیر قابل مقایسه هستند . اگر ایران به اندازۀ امریکا خوب بود به هیچ وجه اینقدر درگیر انواع مشکلات سیاسی اقتصادی اجتماعی نبود و اینقدر جایگاه پایینی در دنیا نداشت ،همه چیز حکومت نیست ، در نظر داشته باشید که از ماست که برماست. واقعیتها را ببینید احساسی به قضایا نگاه نکنید . مهاجرت به هر کشور پیشرفته ای یک شانس بزرگ است برای ما جهان سومیها . فکر برگشت به نظر من منطقی نیست فقط یک تصمیم احساسیست که آینده ای هم در آن نمیبینم . اگر کشورمان ایده ال مان بود که بیمار نبودیم مهاجرت کنیم . حالا که این شانس را دارید که در محیط بهتری نفس بکشید این شانس را از خودتان نگیرید.از آن هم مهمتر به فکر فرزندانتان باشید (چه متاهل و چه مجرد) و لطف بزرگی که باخریدن مشقات این مهاجرت در حقشان کرده اید.
دوستان پیدا کردن راه زندگی در دنیای ناشناختۀ جدید خیلی مشکل است ولی به خودتان بباورانید که شما میتوانید و از پس یتیمی خود در سن دوسالگی برخواهید آمد . و آن وقت است که 20 سال دیگر به گذشته که مینگرید از اینکه دوام آوردید راضی خواهید بود .
تمام حرف من این است : دوام بیاورید. دوام بیاورید . دوام بیاورید.
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.
وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا