کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2012-04-08 ساعت 16:12)mansour*** نوشته:  
(2012-04-08 ساعت 15:46)amirh نوشته:  سلام به همهٔ دوستان.من یه مساله رو تازه شنیدم و چون فکر کردم حتما مشکله خیلی‌ از دوستان باید باشه اینجا مطرح می‌کنم.قبلا از اینکه این مسئله‌رو اینجا مطرح می‌کنم عذر خواهی‌ می‌کنم .من امروز مطلع شدم که کسانی‌ که کارت معافی سربازی یا پایان خدمت دارن اگه کارتشونو با کارت معافی هوشمند تعویض نکرده باشن اجازهٔ خروج بهشون داده نمی‌شه.یعنی‌ توی فرودگاه جلو شونو میگیرن.یعنی‌ همهٔ کارتهای قدیمی‌ از اعتبار ساقط می‌شه تا آخر اردیبهشت.تعویض کارتم ۴ ماه طول میکشه متاسفانه و تا قبل از تاریخ مصاحبه به دستمون نمیرسه.می‌خواستم بدونم آیا کسی‌ به طور دقیق از این خبر ناگوار اطلاعی داره؟ یا اینکه کسی‌ میدونه به طور دقیق باید از کجا بپرسیم این قضیه‌رو. با این تفاسیر خیلی‌ از دوستان از جمله خود من به مشکل بر می‌خوریم.لطفا این موضوع رو جدی بگیرینSad[/size]

دوست عزیز بنده حدودا نزدیک به 40روزپیش اعلام کردم این موضوع را یک عده از دوستان بجای تایید شروع به رد پیشنهاد بنده اقدام نمودند. اما توجه شود که حتما برای کارت اقدام کنید در مرحله اول اصل کارت ترجمه بشود بعد برای تعویض اقدام بشه در آنجا بشما رسید می دهند آن رسید را هم برای سفارت جهت احتیاط ترجمه کنید در فرودگاه کسی کارت خدمت از شما نمی خواهد وچنانچه درخواست کردند با ارائه رسید تعویض کارت مشکلی برایتان پیش نمی آید.

طرح تعويض كارت‌هاي قديمي معافيت ازخدمت با كارت هوشمندآغازگرديد

سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام كرد :در راستاي گسترش خدمات الكترونيك و دستيابي به اهدافي ازجمله : افزايش سرعت و دقت در ارائه خدمات ، يكنواخت شدن كليه كارتهاي پايان خدمت و معافيت ، امكان ايجاد هرگونه تغييرات بعدي در اطلاعات موجود در كارتها ، تسهيل و سرعت بخشي دراستعلامات مربوط به پايان خدمت و معافيت مثل گذرنامه ، گواهينامه ، اموراستخدامي و...طرح تعويض كارت‌هاي قديمي پايان خدمت و معافيت با كارت هوشمند از تاريخ دهم دي ماه سال جاري با تعويض كارت‌هاي قديمي معافيت از خدمت آغاز گرديد.
همچنين به منظور رفاه حال متقاضيان و تسريع در رسيدگي به درخواست‌هاي آنان براي اجراي اين طرح اولويت‌بندي بر اساس سال اخذ كارت قديمي معافيت از خدمت در نظر گرفته شده كه دارندگان كارت‌هاي معافيت قديمي طبق زمانبندي ذيل فرصت داشته تا به منظور اخذ كارت هوشمند خود به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مراجعه نمايند.

É از سال 1388 به بعد از تاريخ 10/10/1390 تا 10/11/1390

É از سال 1380 تا 1387 از تاريخ 10/11/1390 تا 10/12/1390

É از سال 1370 تا 1379 از تاريخ 10/12/1390 تا 10/1/1391

É و از سال 1360 تا 1369 از تاريخ 10/1/1391 تا 10/2/1391

لازم به ذكر است: تاريخ مذكور قابل تمديد نبوده و پس از انقضاي مهلت فوق كارت‌هاي قديمي از اعتبار ساقط خواهند شد.
http://www.police.ir/portal/Home/ShowPag...8db36d1e55
شماره کیس : 2012AS00030XXX
دریافت ویزا: جولای 2012
شرایط: 26 ساله . مجرد
مقصد: هیوستون (تگزاس)
تشکر کنندگان: batis2010 ، h4di ، mohammadm64 ، arman_m ، MAHDI2012

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها - توسط shervn - 2012-04-08 ساعت 16:22

کاربران در حال بازدید این موضوع: