کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2012-04-10 ساعت 21:19)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها من ازتون خواهش میکنم بعد از این هر کسی امضا نداشت و کم لطفی کرد جواب سوالاشو ندید.تا مجبور بشن امضا بزارن مگه یه امضا چقدر زمان میبره؟
سلام به همه دوستان در ادامه مطلب دوست خوبمون یه خواهشی که از تمام دوستان دارم اینه که اولاً همینطور که ما توقع داریم دوستان به سئوالات ما احترام بزارن و جواب بدن پس حداقل ما هم باید به قوانین دوستان و سایت احترام بزاریم . این موضوع خیلی میتونه به هممون کمک کنه ( منظورم تکمیل امضاء ) و یه سند خوبی بشه برای سال های بعد . به نظر من اگه قرار باشه ماها امروز از طریق این سایت پاسخ خیلی از ابهامات و سئوالاتمونو راحت و رایگان دریافت کنیم و بعداً که به موفقیت رسیدیم کلاً این سایتو فراموش کنیم خیلی بی انصافیه . . .!!!!Sad ( البته منظورم تازه واردهایی هستش مثل خودم ) اکثر ماهایی که اقدام به عمل مهاجرت میکنیم یه جورایی دنبال یه تغییر و تحول بزرگی در زندگیمون هستیم پس بیاییم از خودمون شروع کنیم . . . چرا به اطلاع رسانی دوستان اهمیتی ندیم که دوستان مجبور شن برای برقراری نظم اقدام به . . . . ! از ماست که بر ماست . خواهشاً به قوانین احترام بزارین .Wink به امید موفقیت تمام دوستان در این مسیر .
پایدار و پیروز باشیم .

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: hoda2012 ، SH1A2R3 ، parsy631 ، batis2010 ، arman_m ، پرنیان90 ، MPU ، bakhshandehgy ، behzad7

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها - توسط ghorbat - 2012-04-10 ساعت 22:49

کاربران در حال بازدید این موضوع: