2012-05-02 ساعت 18:47
(2012-05-02 ساعت 18:02)kopol نوشته:كوپول جان(2012-05-02 ساعت 17:07)علیرضا م نوشته: هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدا رو شکر امروز من هم کلیرشدم
2آوریل مصاحبه داشتم ودقیقا"بعد از 30 روز یعنی امروز2 می کلیر شدم،خیلی انتظار طاقت فرسایی بود
خدایاصدهزاربار شکرت
به امید کلیرشدن باقی دوستان
چه متن زیبایی
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance.
تبریک فراوان به علیرضا عزیز
با آززوی موفقیت فراوان برای شما
علیرضا جان شما یک ماه این انتظار طاقت فرسا رو تحمل کردی ولی ما ئی که 2 فوریه مصاحبه داشتیم تا امروز 3 ماه (دقیقاً 90 روز ) این انتظار رو کشیدیم و بعضی از دوستان عزیز دیگه فراتر از این هم رفته اند
امروز 4 شنبه 2 می هم سایت آپدیت نشد و امیدواریم که تا آخر هفته حداقل یکبار آپدیت کنه و یک 20 ، 30 نفری رو کلیر کنند ، فقط باید گفت امیدوارم وبس ،
راستی برام جالبه 42 تا کیس در سایت کلیرنس وجود داره که هنوز نرفتند ویزاهاشون رو بگیرند و بعضی هاشون اصلاً ویزاهاشون داره اکسپایر می شه مثلاً دونفر تاریخ انقضاء ویزاشون 3 می هست (یعنی فردا ) !!!!!!!!!
باور کنید اگر زودتر اینها بروند ویزاهاشون رو بگیرند سفارت هم خیالش از برنامه ریزی بقیه کیس ها هم راحتتر می شه و شاید یکی دیگه از دلایلی که لیست کلیر شده ها رو اعلام نمی کنه منتظره تا این کیسها بروند ویزاهاشون رو بگیرند و بعد سری بعدی رو اعلام کنه
اولا واقعا برايت آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم هر چه سريعتر كلير بشي
دوما اون ليستي كه ميبيني و فكر ميكني ويزاشونو نگرفتن درست نيست من حدود بيست روز پيش ويزا گرفتم ولي هنوز شماره ام تو سايت برداشته نشده و موجود است
من فكر ميكنم سفارت سايت كليرنسو ماهي يكبار يك بازبيني اساسي ميكنه
انرژي مثبت يادت نره
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢