کوپول جان امیدوارم که زودتر شما وبقیه دوستان هم کلیر بشید.من درکتون میکنم .واقعا"دارید یک انتظارسختی روتحمل میکنید.من هم مثل شما سفارت آنکارا بودم ولی از همون اول با خوندن تمام سفرنامه ها به این نتیجه رسیدم که اگه محل مصاحبه رو به ابوظبی تغییر بدم شایدبتونم زودتر وراحتر ویزامو بگیرم.میخواستم به بقیه دوستانی که آنکارا مصاحبه داشتن همین پیشنهاد روبکنم ولی میترسیدم بچه ها از اظهار نظرم برداشتهای منفی بکنن ودر این مورد جبهه بگیرن یا اینکه ممکن بوداظهارنظرم روی روحیه شون تاثیر بد بزاره بهمین خاطر به هیچکس پیشنهاد نکردم تغییر سفارت بده ولی الان برام مثل روز روشنه که سفارت ابوظبی بهتر وراحتتر از آنکارا ویزا میده و کارهاشون منظمتره،من که مصاحبه دادم خانمی که باش مصاحبه کردم بهم گفت حداکثر 45 روز ویزات اماده میشه ولی تومنتظر 45 روز نباش مطمئنآ" قبل از 45 روز کلیر میشی،با این حرفش هم به من آرامش داد و هم اینکه دیدم حرفش درست در اومد.مطمئنا"با کلیر شدن شما ودیگر بچه های آنکارا من هم خیلی خوشحال میشم،دعاتون میکنم
(2012-05-02 ساعت 17:58)hoseyn نوشته:دوست عزیز من ابوظبی بودم وسیستم اعلام کلیر ابوظبی وآنکارا فرق میکنه(2012-05-02 ساعت 17:07)علیرضا م نوشته: هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامباركه!
خدا رو شکر امروز من هم کلیرشدم
2آوریل مصاحبه داشتم ودقیقا"بعد از 30 روز یعنی امروز2 می کلیر شدم،خیلی انتظار طاقت فرسایی بود
خدایاصدهزاربار شکرت
به امید کلیرشدن باقی دوستان
چه متن زیبایی
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance.
البته سايت كه آپديت نشده!
شما ايميل زده بودي؟
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :