کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ایده های کار در بدو ورود به آمریکا
(2012-04-30 ساعت 21:10)yami نوشته:  
(2012-04-30 ساعت 20:14)m9780 نوشته:  سلام
دوستان اجناسی مانند کیف و کفش و لباس تحریم هست؟

...............هم درآمدشون خوبه

همانطور که گفتم من تا ته این کار و رفتم و کلی تلفنی با OFAC هم صحبت کردم. ا....
اما !!!! اما و اما !!!!
ا...........

نکته مهم!!
از همه اینها گذشته باید به این هم فکر کنین که این پول فروش جنسها رو برای خرید جنس دوباره چطور میخواهین به آمریکا بیارین؟ همینجوری نیست که فرت و فرت چند هزار دولار پول حواله کنین اینجا و هیچی نشه! مامورین مبارزه با پول شویی همیشه در کمین هستن و سیستمهای مالی گزارش این تبادل مالی شما رو به اونها خواهند داد.

سلام

این توضیحات که فرمودید به نظر بسیار چالش بر انگیزه !! ولی اگر بخواهیم و بتوانیم در امریکا کالا تهیه کنیم و به کشور های دیگر صادر کنیم حتما نباید به فکر فرستادن کالا به ایران باشیم که .... شاید بشه برای بسیاری از کالا ها در کشور های دیگه مخصوصا کشور های درحال توصعه هم مشتری پیدا کرد . به هر حال یک بیزنس من یا بازاریاب موفق کسی است که بتونه کارش رو در حوزه قانونی انجام بده و برای کسب در امد هزینه های هنگفتی پرداخت نکنه . همین که مالیات بر درامد رو از حاصل درامدش بده براش کافیه.
در ضمن بازاریابی مواد اولیه مورد نیاز شرکت های بزرگ تولیدی هم فکر می کنم خیلی مثبت است چون هم ریسک کمتری داره و هم منافع بیشتری داره.

موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: ronmony ، امیر مهاجر ، nora ، pariya2 ، Tomas ، mrhj50 ، immigrant2us ، soli asali ، msar

پیام‌های این موضوع
RE: ایده های کار و زندگی در بدو ورود به آمریکا - توسط saied-k - 2012-05-03 ساعت 18:00

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان