کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-05-04 ساعت 11:38)s$s نوشته:  
(2012-05-04 ساعت 09:44)hoseyn نوشته:  
(2012-05-04 ساعت 00:08)s$s نوشته:  سلام دوستان، کسی میدونه منطقه Ulus توی ترکیه چه جور محلیه؟ برای گرفتن هتل خوبه؟ یعنی امنه؟ از سفارت دوره ولی به جاهای دیدنی آنکارا نزدیکه.
منطقه خوبیه
ولی به سرزندگی اون اطراف سفارت و ددمان و اینا نیست
من خوذم اولوس بودم
هتل عسل
بسیار عالی و ارزان 3 تخته شبی 65$
حمل و نقل هم از میدان اولوس به همه جا هست با اتوبوس به مطب و سفارت و ...
ایستگاه مترو هم نزدیک و ....
ممنون، من داشتم توی نظرات هتل میتهات میخوندم نوشته بودند که امنیتش زیاد بالا نیست و ترجیح با این است از 6 به بعد بیرون نباشید. این درسته؟ شما همچین چیزی دیدید؟
والا ما چون بچه داشتیم و نیز اینکه اهلش نیستیم خیلی دیروقت بیرون نرفتیم. البته این 6 هم که می فرمایید هنوز روزه ها!
این هتلی که گفتید نمی دونم کجای میدونه؟ ولی منطقه ما که اوایل چانکارا جاده سی بود، همچین چیزس ندیدیم.
فقط یک شب که دیروقت از آنکامال می اومدیم، یک یارو مسته ای که تلو تلو می خورد، دنبال سرمون راه افتاده بود و هذیون می گفت که دیدم ول کن نیست، هلش دادم(یواش) طفلی رفت توی دیوار. ببعدش راش ناراحت شدم. ولی 4 صبح از هتل اومدیم بیرون و با تاکسی رفتیم ترمینال هاواش برای اینکه بریم فرودگاه و هیچ مشکلی نبود. این طور که من دیدم تعداد خیلی زیادی کاباره اون دور و بر بود و پر رفت و آمد. خیابان هم پر آدم بود. تازه برنامه ها تمام شده بود.

2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: s$s ، arman_m ، كاميلا ، honey62 ، majid89 ، shkhmo ، امیر مهاجر

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط hoseyn - 2012-05-04 ساعت 11:55
سفرنامه - توسط ashkboosaval - 2012-05-15 ساعت 03:07
RE: سفرنامه - توسط ماندانا - 2012-05-15 ساعت 07:20

کاربران در حال بازدید این موضوع: