2012-05-05 ساعت 09:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-05 ساعت 12:43 توسط amir_cool_2001.)
(2012-05-05 ساعت 08:48)faraz33 نوشته:(2012-05-04 ساعت 14:13)mehdi47 نوشته: سلام به همه دوستان عزیز مهاجرسرا.
تبریک خیلی خیلی زیاد به برنده های 2013، فقط یه توصیه کوچیک میخوام به دوستانی که تازه برنده شدن بکنم. من برنده 2011 هستم. به نظر من حتی وقتی که مصاحبه رفتین و ویزا گرفتین هم به کسی نگین لاتاری برنده شدین،یعنی از لاتاری می خواین برین. الان هم به غیر از خانوادتون(پدر،مادر،خواهر،برادر) به هیچ کسی نگین برنده شدین. موفق باشید.
سلام دوست عزيز
ببخشيد چرا ؟؟!
(2012-05-04 ساعت 17:03)Afies نوشته: دوستان يه سوال داشتم. البته قبلش از همه عزرخواهي ميكنم به خصوص از مديران . چون نميدونستم اين سوالمو كجا بايد مطرح كنم. جاي به خصوصي هم پيدا نكردم.
من شنيده كه كشور هاي ديگه مثل بعضي از كشور هاي اروپايي هم لاتاري دارن و يه چيزي مثل همين لاتاري آمريكاي خودمونه. حتي شنيدم بعضي از كشور ها قرعه كشيشون هفتگي و يا ماهانس.
ميخاستم ببينم كسي اينجا اطلاعي در اين مورد داره؟
با سلام و احترام
اين سئوال رو بنده هم دارم ، از يكي از دوستان شنيدم كه در كشور انگلستان هم يك چيزي مشابه لاتاري هست خيلي دوست دارم بدونم آيا اين موضوع صحت داره يا اينكه نه ..
ممنون ميشم در صورت اطلاع راهنمايي بفرماييد.
با سپاس
سلام دوست عزيز شما درست شنيده ايد ولي داستان داره. كشور هاي عضو اتحاديه اروپا هم مي خواهند لاتاري داشته باشند و از اين طريق اقدام به جذب نيروي كار نمايند تا از مهاجرت غير قانوني جلوگيري نموده و به اوضاع مهاجران سر و سامان دهند. اقامت ارائه شده همانند مزيت هاي اقامت آمريكا (گرين كارت) را دارند ولي با نام (بلو كارت) ناميده ميشود. تاكنون اين قانون و لاتاري انجام نشده ولي كارشناسان اميدوارند با توافقات صورت گرفته تا پايان سال جاري ميلادي مقدمات اجراي اين قرعه كشي انجام شود. ولي مشكل اصلي يونان و اسپانيا و فرانسه هستند كه قوانين وضع شده براي اين كشور ها ازسوي اتحاديه اروپا كار را دشوار و ناممكن مي سازد. و اين كشور ها خواستار لغو محروميت هاي مهاجرتي جهت تائيد اين قانون مي باشند.
چشم ها را باید شست جور دیگر باید دید.