2012-05-16 ساعت 16:32
(2012-05-16 ساعت 15:34)frozen mind نوشته: NVC قبل از فرستادن پرونده تکمیل شده به سفارت، وقت مصاحبه رو با توافق سفارت تعیین می کنه و بعد پرونده رو به سفارت می فرسته. هم زمان یک نامه هم به متقاضی ویزای خانوادگی می فرسته و وقت مصاحبه رو به او اعلام می کنه.
بنابراین صرف کارنت شدن پرونده متقاضی به این معنی نیست که پرونده باید بلافاصله به سفارت ارسال بشه. ممکنه تراکم کاری سفارت زیاد باشه و تعیین وقت مصاحبه به طول بیانجامه.
مرسی.
من شنیدم اگه کسی بخواد کنسولگریش رو عوض کنه کیسش از حالت معمول بیشتر طول می کشه. ولی دلیلش رو نمیدونم.
اگه NVC کیسهارو همزمان با وقت مصاحبه به کنسولگری میفرسته پس عوض کردن کنسولگری نباید زمانگیر باشه. چون NVC میتونه از یه کنسولگری دیگه زمان بگیره و بعد کیسو اونجا بفرسته.
شما نظرتون چیه؟
من متوجه شدم کسایی که ابوظبی هستن خیلی زودتر وقت مصاحبه می گیرن نصبت به آنکارا. البته تو این چند وقت اخیر به دلیل تعمیرات در آنکارا.
من یه جا خوندم کیسهای ایرانیها میتونه تو آلمان و ایتالیا هم باشه. و به احتمال زیاد کیسهای ایرانیها اونجا کمتره احتمال زمان مصاحبه خیلی زود بشه خیلی زیاده. خود اروپاییها احتیاج به ویزا ندارن برای رفتن به امریکا. این باعث خلوت بودن کنسولگری ها در اوپا متونه باشه
من که فرمهای خارجی رو میخوانم میبینم که یه سری از کیسها قبل از اینکه کارنت بشن وقت مصاحبه میگیرن. ولی متاسفانه الان کسایی هستن که کارنت شدن و سه چهار ماه منتظر وقت مصاحبه هستن.
در صورتی که اگه دلیل خواصی نداشته باشه متونیم مکان کنسولگری رو عوض کرد. از جمله خود من
من تو سوید هستم و رفتن به آلمان یا ایتالیا برام فرقی نمیکنه.