2012-05-18 ساعت 18:24
(2012-05-18 ساعت 14:30)roze نوشته:(2012-05-18 ساعت 11:00)Pay نوشته:payعزیز(2012-05-17 ساعت 11:30)roze نوشته: سلام payعزیزسلام دوست عزیز. مشگلاتی که شما در بدو ورود مهاجرت دارید:
منظورم خونه خریدن از ایران نیست منظورم اینه که همون اول بجای اجاره کردن خونه بخریم در ضمن من می دونم اکثر کسایی که می رن امریکا وضع مالی خوبی دارن و از همین تعجب می کنم و می گم چرا همش در مورد اجاره کردن خونه حرف می زنن. برا همین هم پرسیدم آیا منطقی هست که از اول به (بعد از ورود البته ) به فکر خرید خونه باشیم
1-حداقل 20 روز از ورود شما طول میکشد تا شماره سوشیال سکیوریتی بگیرید و همین حدود یا بیشتر زمان میبرد تا گرین کارت بگیرید.تازه در این مرحله شما مقیم آمریکا شده اید.در این زمان میتونید حساب بانکی باز کنید و به نحوی حداقل برای خرید یه آپارتمان خیلی کوچک 100000$ به حسابتون واریز کنید.
2-شما نیاز به خرید ملک به صورت نقدی دارید چون در ابتدا هیچ اعتبار بانکی نخواهید داشت تا بتونید از وام بانکی استفاده کنید.
3-خرید نقدی ملک در آمریکا بصرفه نیست چون مالیات زیادی بهش تعلق میگیره و هزینه های جانبی و شارژ ماهیانه اون حدودا" برابر یا بیشتر از اجاره همان ملک میشود.
4- منطقی اینه که حداقل یکسال صبر کنید تا اعتبار بانکی شما به اندازه دریافت وام بشود و با پرداخت قسطی اون واحد تقریبا" معادل همون اجاره بها در مدت طولانی صاحب اون واحد هم بشوید.
5-توصیه میکنم بجای سرمایه گذاری در ملک از هم اکنون مطالعه وسیعی در مورد سرمایه گذاری در کار و بیزنس کنید چون این قسمت مهاجرت مشگل ترین قسمت اونه.
از توضیحات شما ممنون واقعا من این مسائل رو نمی دونستم و فکر می کردم اگر هم اعتبار بانکی نداشته باشیم می تونیم نقدی خونه بخریم واقعا ممنون از توصیه شما حتما استفاده می کنم
مشکلی در خرید خونه نقدی نیست و خیلی هم بهتر هست و هزینه چندانی نخواهد داشت و مالیات اون از مالیات کلی شما کسر میشه. مشکل مجوز انتقال پول هست و دوم شناسایی جایی که بخواید بخرید که طول میکشه تا به محلها اشنا بشید پس لا اقل بهتره 1 سال صبر کنید.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند