کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۲
(2012-05-19 ساعت 19:32)IMMI نوشته:  
(2012-04-04 ساعت 07:51)ghorbat نوشته:  .
.
.
من منظورم از نوشتن این متن و این که سرتونو درد آوردم این بود که بهتون بگم همیشه در هر شرایطی که هستین و فکر میکنین که خیلی شرایط براتون بده به این فکر کنین که حداقل یکنفر از شما با شرایط بدتر وجود داره . . .
به نظرتون این حالتی که برای من پیش آمده را میتوان به چه چیزی ربط داد ؟ حکمت خدا یا سهل انگاری خودم ؟
لطفا خوشحال میشم اگه دوستان بهم جواب بدن . . . . با تشکر از لطف همه عزیزانی که وقت گذاشتن و این متن را خوندن .

آره واقعا. یک نفر حداقل با شرایط بدتر از شما وجود داره. اونم منم که مثل شما برنده 2012 بودم و تازه 20 روزه فهمیدم. اگه به شمایی که چند ماه پیش فهمیدی، تو JUNE وقت دادن، به ما که فکر نکنم وقت مصاحبه داده بشه.
دوست عزیز تبریک بابت قبول شدن ، اصلاً نگران نباش و سعی کن کارهارو سریع و درست دنبال کنی .اون روزی که من این متن را نوشتم که زحمت کشیدی بالا گذاشتی دقیقاً مثل شما داشتم فکر میکردم و با خودم میگفتم ای بابا بچه توی سایت از چه چیزهایی نگرانن ، و من نگرانی چیه . . . یعنی میشه بمن هم تاریخ مصاحبه بدن ؟؟؟!!! و خدارو شکر دادن !!!! مطمئن باش از شما با شرایطه بدتر هم پیدا میشه ، اون کسانیکه شماره کانفرمیشن نامبرشونو گم کردن و دیگه نمیتونن ببینن که برنده شدن یا نه !!!! بازم جای شکرش باقی هست که شما متوجه شدین و حدود 4 ماه هم وقت دارین دوست عزیز ... اصلاً نگران نباشید . من نمیدونم تاحالا مدارک را ارسال کردی یا نه !!؟؟ اگه مدارک تا پایان ماه می دست KCC برسه مطمئن باش تا اواخرجولای و یا ماکسیمم تا اوایل ماه آگوست براتون تاریخ مصاخبه میدنWink فقط تاپیک های مورد نیازتو مطالعه کن تا اطلاعات بیشتری را بدست بیارین . با آرزوی موفقیت و شادی Big GrinBig Grin

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: mirman ، Shezem ، shkhmo ، SH1A2R3 ، poone59

پیام‌های این موضوع
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2012 - توسط ghorbat - 2012-05-19 ساعت 19:45

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان