(2012-05-19 ساعت 19:32)IMMI نوشته:دوست عزیز تبریک بابت قبول شدن ، اصلاً نگران نباش و سعی کن کارهارو سریع و درست دنبال کنی .اون روزی که من این متن را نوشتم که زحمت کشیدی بالا گذاشتی دقیقاً مثل شما داشتم فکر میکردم و با خودم میگفتم ای بابا بچه توی سایت از چه چیزهایی نگرانن ، و من نگرانی چیه . . . یعنی میشه بمن هم تاریخ مصاحبه بدن ؟؟؟!!! و خدارو شکر دادن !!!! مطمئن باش از شما با شرایطه بدتر هم پیدا میشه ، اون کسانیکه شماره کانفرمیشن نامبرشونو گم کردن و دیگه نمیتونن ببینن که برنده شدن یا نه !!!! بازم جای شکرش باقی هست که شما متوجه شدین و حدود 4 ماه هم وقت دارین دوست عزیز ... اصلاً نگران نباشید . من نمیدونم تاحالا مدارک را ارسال کردی یا نه !!؟؟ اگه مدارک تا پایان ماه می دست KCC برسه مطمئن باش تا اواخرجولای و یا ماکسیمم تا اوایل ماه آگوست براتون تاریخ مصاخبه میدن(2012-04-04 ساعت 07:51)ghorbat نوشته: .
.
.
من منظورم از نوشتن این متن و این که سرتونو درد آوردم این بود که بهتون بگم همیشه در هر شرایطی که هستین و فکر میکنین که خیلی شرایط براتون بده به این فکر کنین که حداقل یکنفر از شما با شرایط بدتر وجود داره . . .
به نظرتون این حالتی که برای من پیش آمده را میتوان به چه چیزی ربط داد ؟ حکمت خدا یا سهل انگاری خودم ؟
لطفا خوشحال میشم اگه دوستان بهم جواب بدن . . . . با تشکر از لطف همه عزیزانی که وقت گذاشتن و این متن را خوندن .
آره واقعا. یک نفر حداقل با شرایط بدتر از شما وجود داره. اونم منم که مثل شما برنده 2012 بودم و تازه 20 روزه فهمیدم. اگه به شمایی که چند ماه پیش فهمیدی، تو JUNE وقت دادن، به ما که فکر نکنم وقت مصاحبه داده بشه.

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!