2012-05-22 ساعت 11:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-22 ساعت 14:23 توسط bakhshandehgy.)
(2012-05-22 ساعت 09:43)kopol نوشته:(2012-05-22 ساعت 09:34)MAHDI2012 نوشته:(2012-05-21 ساعت 18:18)kopol نوشته:
(2012-05-22 ساعت 09:35)khorma نوشته: سلام دوستانتبریک می گم دوست من و امیدوارم موفق باشی ، شاید من اشتباه کنم ولی به نظرمن متن رو داری اشتباه ترجمه می کنی ، متن ایمیل داره عنوان می کنه که پروسه شما کامل شده ولی با توجه به محدودیت صدور ویزا شاید در این ماه نتونند ویزای شما رو صادر کنند و معنای آن اینست که شما برای ماه بعد میلادی برنامه ریزی کنید
اول بايد يك هورررررررررررررررا بكشم ، چون كليرنش من جوابش اومد و مثبت بود. البته همانطور كه قبلا هم گفته بودم زمان انتظار من 4 ماه شد
و فكر نميكنم فرايند كليرنس كسي در اين دوره به اندازه من طولاني بوده باشه. البته من در ابوظبي مصاحبه داشتم. براي همه منتظرين كليرنس آرزوي صبر ميكنم و يك نكته را با اطمينان بهتون بگم كه همتون كلير مي شيد و اصلا نگران نباشيد. فقط براي من در انتهاي نامه جوابيه، چند جمله را نوشته اند كه فكر من را مشغول كرده و اشاره كرده به اين نكته كه تعداد ويزاها محدود است و سريع خودتو به سفارت برسان. البته اگر ويزاها محدود باشه اين به كل برندگان 2012 در ايران مربوط ميشه و فقط به من مربوط نيست. عباراتي كه براي من نوشته اند را دقيقا در ذيل براتون كپي كردم. لطفا آنهايي كه در ابوظبي كليرنسشان مثبت بوده ، نظر بدهند كه آيا آنها هم اين متن نامه را هنگام دريافت جواب مثبت از طرف سفارت دريافت كرده اند يا نه .......
متن نامه دريافت شده از سفارت به شرح ذيل است:
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this
month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month. please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here (http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._1360.html )for information about visa availability for your visa category
/quote]
سلام من هم تبريك ميگم و بايد بگم كه داري متن رو اشتباه ترجمه مي كني. متن نامه هموني را كه كپل گفت ميشه و هيچ ربطي به تعداد كل ويزاها نداره.
2012AS00073XXX - آنکارا - دونفر - مصاحبه 25 جولای - کلیرنس 7 سپتامبر - دریافت ویزا 13 سپتامبر