2012-05-25 ساعت 21:55
منظورشون اینه که زمانی که تشریف می برید ویزاتونو بگیرید این مدارکو با خودتون ببرید یعنی شرط دادن ویزا اینه که اینارو با خودتون ببرید در واقع نقص مدرک خوردین.
(2012-05-25 ساعت 20:43)boraz نوشته: دوستان عزیز
من فوق لیسانس هستم ولی دیپلم دبیرستان را نتوانستم پیدا کنم. آیا مدرک فوق لیسانس برایشان کافیه یا باید هر جور شده دیپلم را پیدا کنم؟
(2012-05-25 ساعت 01:04)Amir Hussein نوشته: دوست عزیزم،
متن ایمیل کاملا روشن ازتون خواسته که اصل مدرک یا کپی برابر اصل دیپلم و یا ریزنمرات رو براشون ببرین تا کیس شما به جریان بیوفته. توی ایمیل قید کرده که به هر حال شما تا پایان مراحل اداری باید صبر کنین اما آفیسر به این مدارک نیاز داره که به بررسی پروندتون ادامه بده. به نظر من مدارک رو بهشون بدین که با آرامش منتظر کلیرتون باشین.
(2012-05-25 ساعت 00:34)paymanva نوشته:(2012-05-25 ساعت 00:29)kopol نوشته:(2012-05-24 ساعت 23:59)paymanva نوشته: اخه تو ايميل سفارت گفته به اطلاعات برگه ابي مراجعه كنيد، و اونجا هم گفته كه بايد صبر كنيد تا اسمتون كلير شه بعدش برگه ابي و مدارك مورد نياز رو بياريد.اگر براتون ممکنه متن ایمیل رو اینجا بگذارید
حالا ميگيد چيكار كنيم.
Dear siri,
After a thorough evaluation of your visa case, our consular officer decided to ask for more proof regarding your education history. Please bring the original copy of your high school diploma or the original transcript copies and their original translations to the embassy from Monday to Thursday between 1.00 and 1.30 pm along with your blue refusal sheet. You will have to wait for your administrative processing anyway, but our officer would like to see your documents in order to be able to proceed with your case.
اينم متن ايمل سفارت،
فكر كنم منظورشون اينه بعد از كلير اين مدارك ببريم؟