2012-05-25 ساعت 23:24
(2012-05-25 ساعت 23:04)alisarvareharchiabi نوشته: درود .
خیلی زود به جواب رسیدم خدا رو شکر ....
جواب وکیل . برای یک نفر آقای X نمیشه دو پرونده موازی در جریان باشه (پرونده مهاجرتی) به طور مثال خواهر یا برادر نمیتونه برای شما اقدام کنه بری تو f4 به صورت همزمان پدر یا مادر شما هم برای شما اقدام کنه بری تو f2b ... اداره مهاجرت از شما خواهد پرسید که شما بالاخره کدوم رو ترجیح میدین .اتوماتیک یکی از پرونده ها بسته میشه .
منم حالا به جوابی که دادم مطمئن هستم ... پس این حق رو دارم برای هر صحبتی که اینجا میشه شک کنم .... .
در مورد حرفم هم هرکسی مختار هست. میتونید قبول نکنید.... یا قبول کنید. اصلا اهمیتی نداره. این نظر وکیل بود و من برای شما نقل کردم.
حتما همون وکلی که ازش سوال کردی به شما گفت که میشه برای ۱ نفر همزمان ۲ پرونده در جریان باشه ، دوست عزیز شما مثل اینکه خودت رو زدی به اون راه و به هرطریقی میخوای ثابت کنی که داری درست میگی . صحبت اصلا بر سر تشکیل همزمان از طرف هم پدر و هم مادر ، و یا هم خواهر و هم برادر نبود ، کسی هم سوالی در ارتباط با تشکیل همزمان ۲ پرونده در ۱ کتگوری نپرسیده بود . دوست ما با اسم mom پرسیده بود که از طرف برادرم واسه من ۶ سال پیش اقدام شده حالا سوال من اینه که اگر پدر یا مادرم بعد از گرفتن گرین کارت واسه من تشکیل پرونده بدن مشکلی پیش میاد که من جواب دادم نه مشکلی نیست ، بعدش خانوم anahita1361 پرسیدن که شما مطمئن هستی ، بنده هم گفتن شما نگران نباشید ، مشکلی پیش نمیاد . بهتره بگید که بله من با وکیل صحبت کردم و ایشون تایید کردن که مشکلی پیش نمیاد ، نه اینکه بحث رو منحرف کنید و چیزی بگید که اصلا مطرح نشده . ولی پشتکار و سرعت عمل شما رو تحسین میکنم .
[en]Category: F2B
PRIORITY DATE = OCTOBER 2003
APPROVAL NOTICE = JUNE 2008
CASE NUMMBER = YRV2012XXXXXX
CHOICE OF ADDRES AND AGENT = MARCH 2010
P3U AGENT UNIVERSAL = AUGUST 2010
تکمیل مدارک : FEB 2011
دریافت نامه مصاحبه: Jul 2012
مصاحبه: Aug 2012
محل مصاحبه: ایروان
تاریخ دریافت ویزا : یک ضرب
[/en]