2012-05-26 ساعت 01:49
(2012-05-25 ساعت 11:31)saied-k نوشته: سلامممنون سعید جان. اختیار دارید افاضات شما صائب است.
آرش جان لطفا یک شماره حساب و اطلاعات حساب خود را برای من بفرست تا هزینه اجاره تاپیک دیدگاه های ارش را پرداخت کنم .. .
من وقتی داخل این تاپیک میشم بخاطر بار معنایی بالایی که داره جو گیر شده و افاضات فضل بی حساب می نمایم و خودم هم متوجه هستم که گاهی به مانند پا برهنه پریدن در میان حرفهای شماست. از این بابت متاسفم و از شما حلالیت می طلبم...
اخرین مطلبی که در وبلاگت نوشته بودی ( روز قیامت و .... ) اونقدر عالی بود که من چندین بار انرا خواندم و از خنده روده بر شدم. یک سوال برایم پیش امده . ایا در فرهنگ امریکا هم اعتقاد به منجی اخر زمان ( اگر اشتباه نکنم مسیحی ها هم همین ادعا را دارند برای عیسی مسیح ) به شدت مسلمانان وجود دارد و در میان عموم مردم جایی دارد ؟؟
بله. در واقع منجی بشریت همان سوشیانت است که اگر اشتباه نکنم از میتراییسم به زرتشت منتقل شده و بعد به ادیان ابراهیمی سرایت کرده است. به هرحال قدمت این تفکر بیش از پنج هزار سال است و شاخه ای از مسیحیان و یهودیان نیز به منجی اعتقاد دارند. ولی اصولا در امریکا خرافات بسیار پر رنگ تر از مذهب است. مثلا از زیر نردبان رد نشدن یا در شیشه شکسته نگاه نکردن و یا پا بر روی ترک کاشی نگذاشتن و به تخته زدن و بر روی پا جارو نکشیدن و غیره.
با آرزوی موفقیت برای شما