(2012-05-27 ساعت 19:30)roghiyeh نوشته: سلام خدمت دوستان عزیز
یک سوالی که ذهن منو مشغول کرده اینه که چرا اکثرا شهر دالاس رو برای زندگی انتخاب میکنن؟میدونم اونجا دوستان زیادی هستن که کمک میکنن و به نوعی داره تبدیل میشه به پناهگاه تازه واردین ولی اگر هزینه ها رو در نظر بگیریم جاهای قشنگتر و ارزونتری هم وجود داره.مثلا من کلی گشتم و مقایسه کردم و به این نتیجه رسیدم که شهر تامپا در ایالت فلوریدا هم از لحاظ آب و هوا و هم هزینه ها از دالاس بهتره.البته شرایط کار پیدا کردن رو نمیدونم ولی خونه های اجاره ای رو که میدیدم خیلی تمیزتر و به نسبت ارزونتر بودن.لطفا اگه کسی نظری داره بگه.
سلام دوست من،
به تحقیقی راجع به هیوستون تو تگزاس و آتلانتا تو جورجیا انجام بده، البته آتلانتا یه کم گرون تره ولی خیلی جای خوبیه و طبق یه رفرنسی که الان یادم نیست بهترین شهر آمریکا در مجموع (درآمد، آب و هوا، تفریح و ارزونی ) در 2010 شد. من در باره هر دو کم و بیش تحقیق کردم ولی نمیدونم آتلانتا چقدر مهاجر داره.
کلا به نظر من جایی که مهاجر زیاد داره برای شروع خیلی بهتره.
هیوستون هم مهاجر زیاد داره، هم بازار کار خوبی داره (بهترین بازار کار در 2006 و هنوز هم جزئ بهترین هاست)، هم 4 امین سهر بزرگ آمریکاست، هم هزینه زندگی خیلی پایینه. هم دانشگاه های خوبی داره. ولی مشکلات خودشم داره مثل ترافیک، آلودگی.
در کل به نظرم برای شروع زندگی و جا افتادن خوبه، بعد میشه نقل مکان کرد.
(2012-05-27 ساعت 20:52)h4di نوشته: دوستان آیا نظری در مورد زندگی در ایالت واشنگتن دارین؟
میدونم گرونه. اما چون کار من در حوزه کامپیوتر و انیمیشن هست و دانشگا ههای خوبی اونجا هستن تصمیم دارم برم اونجا تا in state بشم و ادامه تحصیل بدم. آیا با 20000 دلار میتونم اونجا دوام بیارم و ادامه تحصیل بدم؟ آیا این ایالت شهرهای ارزون هم داره؟
مرسی
من شنیدم یه شهرک مثل سیلیکون ولی حومه سیاتل دارن میسازن که ماکروسافت از حامی هاش هست. اطلاعات دقیقی ندارم راجع بهش، ولی مثل اینکه مسکن قراره توش ارزون باشه تا کار افرین های کوچیک جذب شن با یک سرچ کوچیک می تونی اطلاعات در بیاری.
من سایت payscale.com قسمت calculator -> life expence رو پیشنهاد میکنم یه سر بزنی، البته آمار و ارقام یه چیزه و کسی که تجربه کرده یه چیز دیکه
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر