کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2012-05-28 ساعت 02:13)daria نوشته:  
(2012-05-27 ساعت 15:44)daria نوشته:  
(2012-05-27 ساعت 13:07)behrooz ramezani نوشته:  سلام. از دوستانی که به آنکارا رفتن مخصوصا هتل اوزینهال. میدونن پریز برق دو شاخه هست یا سه شاخه؟ ما میخواهیم کتری برقی ببریم آخه بچه کوچک دارین و باید آب جوش تهیه کنیم. ممنون میشم راهنمایی کنید

من تا حالا آنکارا نرفتم، ولی چند بار استانبول و جاهای دیگه ترکیه رفتم، کلا پریزهاشون مثل مال خودمونه. از این لینک میتونین پریزهای همه کشورها رو ببینین.

ضمنا شما میتونین با یک آداپتور ساده مثل این تقریبا همه نوع دوشاخه را به همه نوع پریز وصل کنید.(یادمون نره سفر آمریکا هم در پیشه) البته باید توجه داشته باشید که این دستگاه فقط مبدل شکل دوشاخه و پریز است و تغییر ولتاژ و یا فرکانس نمی دهد. بنابر این باید حواستون باشه که ورودی دستگاه جند ولته و برق شهر چند ولت. مثلا دستگاهی که روی ولتاژ ۱۱۰ کار میکنه رو با این تبدیل به برق ۲۲۰ نزنین. این مشکل بیشتر در دستگاههای قدیمی پیش می آمد و امروزه اکثر دستگاهها و آداپتورهای برقی ولتاژ ورودی را از ۱۰۰ الی ۲۴۰ با فرکانسهای ۵۰ و ۶۰ قبول میکنند و نیازی به نگرانی نیست. من این تبدیل را از طبقه زیرزمین پاساژ پایتخت گرفتم. کلا اونجا یکی دو تا مغازه هست که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد دارن.

[عکس: e2629_OutletAdaptor.jpg]
میشه ادرس دقیق این پاساژ رو برامون بدین؟

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: shkhmo ، behrooz ramezani ، frz61 ، ghorbat ، a.behzadi ، mirman ، امیر مهاجر ، amir0_0amir

پیام‌های این موضوع
سفرنامه - توسط ashkboosaval - 2012-05-15 ساعت 03:07
RE: سفرنامه - توسط ماندانا - 2012-05-15 ساعت 07:20
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط SH1A2R3 - 2012-05-28 ساعت 11:20

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان