2012-05-28 ساعت 23:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-29 ساعت 13:13 توسط M.Haghighi.)
(2012-05-28 ساعت 13:21)M.Haghighi نوشته: [quote='ANAMAL' pid='177263' dateline='1338182289']با سلام دوست عزیز ما باید چه موضوعی رو خوب بسنجیم ؟؟ من مهاجرت میکنم که همیشه آرزوم بود ....و الان در اوج تجربه و پختگی اینکار رو میکنم ...میرم که بمونم از صفر دوباره شروع کنم ..کار کنم مدرک تحصیلی ام رو بهبود بدم و صد البته از امکان زندگی در یک کشور مدرن استفاده کنم . من وهمسرم میریم که بمونیم وبرنگردیم این تصمیم رو قبل از رفتن گرفته ایم ......دوست عزیز آیا شما رفته بودید که اونجا بمانید یا از اول می خواستید برگردید؟!!........
دوستان عزیز من و همسرم از12 می 2012 اومدیم ویرجینیا و منتظر گرین کارت و سوشیالمونیم.اینجا اسپانسرمون واسمون یه خونه با تمام وسایل تهیه کرده و چیزی کم نداریم................و با چشم بسته پاشدیم اومدیم اینجا.البته دیدن آمریکا حتی واسه تفریح آرزوی هر کسیه و ما این رو می ذاریم به حساب یه مسافرت خارج از کشور. تورو خدا قبل از اومدن همه چیزو خوب بسنجید .اینو به عنوان برادر کوچکترتون می گم(من 32 سالمه.حالا هرکی کوچکتر از منه !!!) دوستتون دارم.موفق باشید.
با سلام به تمام دوستانم که پا در راه مهاجرت گذاشتن و دارن از داشته هاشون در این خاک به نوعی میگذرن... این روزهای آخر خیلی سخت است و ما در مسیری جدید از هر لحاظ در زندگی.....و محتاج قوت قلب .... بله محتاج قوت قلب و کسب انرژی مثبت... مثل یک کوهنوردی که خونه گرم ونرمش رو ترک میکنه و قصد سفر به قله کوه ای را داره که تاکنون ندیده و مسلما در تهدید خطرات ... او باید کوهپایه ها و مسیر های شیب دار رو بالا بره و در هوای رقیق از نفس بیفته تا به جایی برسه که اگر در خونه مونده بود هیچ وقت به اون درجه از رضایت خاطر نمیرسید و تنها داشته اش یک روز شبیه روزها دیگه بود... من دوست داشتم این روزها طرفم یک کوهنورد بود که استقامت طی مسیر رو داشت نه اینکه از اول قصد رفتن نداشت... یاد این گفته" نیچه" افتادم که " لذت و ناخشنودی چنان به هم وابسته اند که اگر کسی قصد حداکثر بهره مندی از لذت رو داشته باشد ناگزیر است بیش ترین مقدار ممکن از ناخشنودی را بچشد.... "
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012

تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012