(2012-05-31 ساعت 03:16)Yasaman mc نوشته: آقا يا خانم khabalooى عزيز شما چرا بيخودى ترس به دل مردم ميندازى؟طرف ايشون سيزده ساله طلاق گرفته و اين اولين كيس ويزاشون توى سيزده سال گذشته براى ازدواج بوده،برخورد قانونى باهاشون نميشه چون ازدواج با يه فرد جوون تر خلاف قانون نيست.اون دوست شما لابد ازدواجش صورى بوده،گند كارش دراومده.ما فرض رو بر اين ميگيريم كه ازدواج ايشون واقعيه.البته اينو بايد به اين دوست عزيز گفت كه اگر كارشون واسه لاپشونيه،نكنن بهتره چون به ريسكش نميارزه.ولى در كل اگر ازدواجشون واقعى باشه هيچ مشكلى پيش نمياد.تازه وكليشون هم اگر وكيل درست و حسابى باشه بايد كاراى مدارك رو خودش بكنه
با تشکر از لطفتون
1: من مذکر هستم
2: هدف من ترسوندن کسی نیست
3: برخورد قانونی؟! اولا جرمی ایشون مرتکب نشدن که برخورد قانونی ای بشه، بنده مشخصا عرض کردم که با همسرشون مشکل قانونی پیدا کردن(بعد از موفق نشدن به دریافت ویزا)
4: ایشون هم گند کارش درنیومد خیلی ساده گفتن ویزا بهتون تعلق نمیگیره (چرا و چگونه هم نیاوردن)
5: ".ما فرض رو بر اين ميگيريم كه ازدواج ايشون واقعيه" دقیقا مشکل اینجاس که افسر پرونده مثل شما خوش بین نیست و احتمالا فرض رو بر صوری بودن قضیه میگیره مخصوصا با اختلاف سنی 20 سال
6: "تازه وكليشون هم اگر وكيل درست و حسابى" اما و اگر و فرض مثبت گرفتن گره از مشکل کسی باز نمیکنه دوست من، مساله اینجاس که این دوست عزیز و هر کس دیگری از مشکلات احتمالی ای که در راهشون ممکنه باشه آگاه بشن و اصلا هدف این پرسش و پاسخ ها همینه از نظر من، نه خدایی نکرده ترسوندن کسی
شاد باشین