2012-06-03 ساعت 00:35
(2012-06-02 ساعت 20:46)melina0005 نوشته:(2012-06-02 ساعت 20:24)ehsan_ati نوشته: فعلا تا آخر ماه July که بشه مرداد خودمون هنوز مصاحبه DV-2012 ادامه داره. احتمالا اواخر مرداد تازه برنامه ماه October که ميشه اولين سری مصاحبه DV-2013 اعلام ميشه. پس بيخود نگران نباشين. فعلا خبری نيست. خود من به احتمال زياد مصاحبم ميوفته واسه اکتبر (مهر). فعلا هم چون سربازم تا مرداد حتي هنوز پاسپورت هم ندارم. پس لطفا تو دل من و امسال من رو با شايعات خالي نکنين.آقای احسان عزیز اگه منظورتون منم که من ایمیلی که دریافت کرده بودمو عینن پست کردم اینجا و اگه خوب بخونید که نوشته از جولای کارنت می شه و هر 15 ماه هم کنترل کنید ما چیزی خارج از موضوع نگفتیم که شایعه بشه در ضمن اوانایی که kcc کار میکنن طبق برنامه س همه چیشون شما خودتون هم اجتمال میدین اکتبر باشین از کجا میگین اینو ؟ باید پروسه 2012 تموم بشه که ماها شروع شیم و اون هم تاسپتامبره پس ماها همه بعد از اتمام سپتامبر شروع میشیم .
ممنون
خوب ديگه عزیز شما خودت الان حرف منو تاييد کردی. منم ميگم بعد از سپتامبر واسه 2013 شروع میشه. یعنی همون اکتبر. تو ايميلي که شما دريافت کردين گفته بولتن مربوط به July به زودی اعلام ميشه. اما نگفته واسه 2013 که. واسه ما وقتي بولتن آگوست اعلام شد، 2 ماه بعدش یعني اکتبر هم مشخص ميشه.