کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری ۲۰۱۲
(2012-06-03 ساعت 18:27)jahan_roone نوشته:  
(2012-06-03 ساعت 18:14)arbasic نوشته:  
(2012-06-03 ساعت 08:57)jahan_roone نوشته:  
(2012-06-03 ساعت 00:04)jordanir نوشته:  
(2012-06-02 ساعت 19:07)majid89 نوشته:  من روی بعضی مدارک مثل عکس و گواهی بانک نوشتم ولی روی ترجمه ها ننوشتم و فکر نمی کنم ضرورتی داشته باشه چون جایی توی dv_instruction گفته نشده بود.

من هیچ جایی ندیدم که برای مدارک ارسالی به سفارت حرفی دراین رابطه زده باشه و این مورد فقط برای ارسال فرمهای اول به kcc ذکر شده بود البته که انجامش هبچ مشکلی نداره ولی آیا واقعا ضرورت داره وقتی ازمون نخواستند و در ضمن در سفارت هم سابقه ای با اسم و مشخصات ما وجود داره در ضمن برای محکم کاری میشه فقط کیس نامبر را روی پاکت اصلی نوشت که همون هم ذکر نشده است.

دوستان به نظر من بهتره فقط طبق فایل dv_instruction عمل کنیم. اونجا هم اشاره های به پشت نویسی عکسها و نوشتن کیس نامبر نشده است.

والا تا اونجا که من میدونم برای عکس که خواسته بود.ولی من طبق عادت برای همه عکس هام مشخصات رو پشتش پرینت کردم.اما برای برگه ها در نامه های قبلی نوشته بود همیشه کیس نامبر را بنویسید.البته اونجا فکر نمی کنم اطلاعات گم یا قاطی بشه. من ز لحاظ محکم کاری نوشتم. استرس نگیرید دوستان
دوست عزیز
من تمام فایلها رو چندین بار خوندم خبری نبود.
لطف کنید و متن و مرجعی رو که اشاره به پشت نویسی عکسها و یا درج کیس نامبر کرده بزارید؟
ممنون

سلام
دوستان برای محکم کاری عکس ها رو پشت نویسی کردند، چون توی سایت ننوشته اجباری برای اینکار نیست. البته ما هم اینکار رو کردیم گفتیم شاید مدارک از دست کسی بیفته اونموقع عکسا قاطی میشن!Big Grin
شماره کیس : 2012AS00044XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 21 july
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن:April
مصاحبه: اواسط june
دریافت کلیرنس:19 sep 
2 نفر 
تشکر کنندگان: ghorbat ، ASALI ، mehdiii ، SH1A2R3 ، 3rip ، mojtaba_k

پیام‌های این موضوع
RE: انتظار برای مصاحبه برندگان لاتاری 2012 - توسط s$s - 2012-06-04 ساعت 16:44

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان